Faber: ‘Hard gewerkt’

11 februari 2018

Trainer Ernest Faber lichtte na afloop van Groningen-ADO (0-0) vooral de derde wissel toe. Zijn collega Dirk Heesen van ADO was tevreden met het behaalde punt.

Ernest Faber: “Over de wedstrijd heb ik een hele korte samenvatting: we hebben hard gewerkt. In de eerste helft was ADO beter en in de tweede helft vond ik ons beter.”

Over de derde wissel, Ajdin Hrustic voor Ritsu Doan, zei Faber het volgende: “We hadden van tevoren afgesproken dat Lars Veldwijk eventueel zou invallen als Mimoun Mahi niet verder zou kunnen. Maar daarvan was geen sprake. Toen het moment kwam om te wisselen, was Lars Veldwijk zelf gaan zitten en daarom hebben we Hrustic gebracht. Deze actie van Veldwijk is niet acceptabel. En het geeft eigenlijk aan dat je niet wil vechten voor je eigen collega’s.”

Dirk Heesen (ADO): “We waren hier vandaag zonder hoofdtrainer Fons Groenendijk, die helaas ziek was. Maar zoals je aan mijn stem ook al kunt horen, waren er bij ons vandaag meer niet helemaal in orde. Toch hebben we er alles uitgeperst en kregen we twee of drie mogelijkheden waarvan er wel één in moet.”

“In de eerste helft was het bij ons goed aan de bal en in de tweede helft minder. Groningen kreeg meer geloof en ging meer afdwingen. In de laatste vijftien minuten had het zomaar 2-2 kunnen staan en was dat voor het publiek misschien wat leuker geweest. Wij zijn tevreden met een punt.”

180211LLL1220

Laatste nieuws