Faber, Begois, Te Wierik en Bacuna in FCG TV

16 februari 2018

FC Groningen TV kijkt vanavond uitgebreid vooruit naar de wedstrijd van vanavond tegen VVV-Venlo met Ernest Faber, Kevin Begois, Mike te Wierik en Juninho Bacuna.

FC Groningen gaat vanavond op bezoek bij VVV-Venlo, de huidige verrassende nummer tien van de eredivisie. FC Groningen TV blikt vooruit op de ontmoeting met de Limburgers met trainer Ernest Faber, Mike te Wierik en Juninho Bacuna. Voor hen geldt er na een bewogen week vanavond maar een ding: de eerste zege van 2018 binnen slepen.

Kevin Begois stond tussen 2002 en 2011 ruim 160 wedstrijden onder de lat bij VVV. Begois maakte drie keer het duel tussen VVV en FC Groningen mee namens de Limburgers. Opvallend was dat hij die drie wedstrijden op de bank zat. FCG TV kijkt terug op die duels en vooruit naar de ontmoeting van vanavond.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond herhaald om 18.30 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws