Exclusieve Junior Persconferentie

14 december 2018

Afgelopen woensdag, 12 december, was er een exclusieve persconferentie van de Junior Club. Leden mochten de spelers Jan Hoekstra, Django Warmerdam, Deyovaisio Zeefuik en Ludovit Reis het hemd van het lijf vragen.

25 jonge journalisten waren woensdag aanwezig in het Hitachi Capital Mobility Stadion om al hun vragen beantwoord te krijgen. Er zijn niet alleen veel nieuwe weetjes bekend geworden over onze FC Groningen spelers, ook is er veel gelachen tijdens de Junior Persconferentie.

Wist jij bijvoorbeeld dat Jan Hoekstra, onze reserve keeper, langer is dan Sergio Padt? Hij gaat bijna elke week naar de kapper, dit geldt trouwens ook voor de andere spelers. De kapper van Zeefuik zit zelfs helemaal in Amsterdam.
Django Warmerdam kreeg onder andere de vraag of hij Fortnite speelt en deed vervolgens een paar dansjes van dat spel. En wist je dat Django vernoemd is naar een zanger? Niet naar volkszanger Django Wagner, maar naar jazz zanger Django Reinhardt.

Van de vier spelers die aanwezig waren bij de persconferentie spreekt Ludovit Reis spreekt de meeste talen. Slowaaks, Tsjechisch, Engels en Nederlands.
Deyovaisio Zeefuik zijn lievelingseten zijn bruine bonen, maar alleen als ze gemaakt zijn door zijn moeder.

Bekijk hieronder de aftermovie van de persconferentie en de foto’s in het fotoalbum op de website. 

Laatste nieuws