string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Elftal vragen aan…’ Bernd van Bolhuis; Interoffice Document Solutions.

Dinsdag 05 juli 2022 om 11:00

Interoffice Document Solutions is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van multifunctionele printers en praktische documentoplossingen. Onder aanvoering van Bernd van Bolhuis bedient een gedreven salesteam samen met een geoliede binnendienst en sterke serviceorganisatie, klanten door heel Nederland. Het bedrijf is sinds 2016 continu gegroeid en die lijn wil Bernd doorzetten. We spreken hem over printers, scanwerk, de FC én over de Open Dag die Interoffice Document Solutions op 6 en 7 juli in samenwerking met het merk Canon organiseert.

Interoffice

1. Kun jij in een paar zinnen uitleggen wat Interoffice Document Solutions zoal levert?
“Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van multifunctionele printers. Van bureauprinters tot signing- en grootformaatprinters. Daarnaast zijn we sterk in het bedenken en implementeren van slimme scan- documentoplossingen.”

2. Welke branches en type ondernemingen zijn voor jullie interessant?
“Wij leveren aan iedereen die documenten print en/of scant. Voor ons zijn er dus heel veel bedrijven en organisaties interessant. Eenmansbedrijven, winkels, zakelijke dienstverleners, maar bijvoorbeeld ook zorginstellingen en scholenclusters.”

3. Jullie staan bekend als ‘specialist’. Waaruit blijkt dat jullie ‘specialist zijn’?
“Wij voeren drie merken; Canon, Triumph-Adler uit de Kyocera-familie en Epson en we zijn voor alle drie gecertificeerd en geaccrediteerd. Onze mensen worden doorlopend geschoold en getraind en dat maakt ons experts. Ook door onze snelle, hoogwaardige service door heel Nederland zijn we onderscheidend.”

4. Jullie zijn dus een onafhankelijke aanbieder. Welk voordelen hebben klanten daarvan?
“We zijn bewust multibranded en niet afhankelijk van slechts een leverancier. Wij willen onze klanten namelijk de beste print- of documentoplossing aanbieden. Soms ligt die beste oplossing simpelweg niet bij een leverancier en willen we de vrijheid behouden om combinaties te kunnen maken en maatwerk te bieden voor klanten. Dat kan op deze manier. Maatwerk bieden aan iedere klant is altijd een interessante en mooie uitdaging. Daarbij zijn wij een relatief kleine organisatie met veel flexibiliteit en lage overheadkosten. Daardoor zijn we voor veel organisaties aantrekkelijk. Niet alleen prijstechnisch, maar ook in snelle oplostijden bij storingen aan een machine.”

5. Op jullie socials verscheen laatst een bericht over jullie ‘Mensen in het rood’. Wie zijn dat?
“Dat zijn de mensen van ons serviceteam, een onmisbare schakel in ons succes. Zij zorgen voor onze hoge klanttevredenheid en dus het behoud van klanten. Een prachtig team met mooie, sociale en flexibele mensen. Maar ik ben trots op al onze medewerkers, ook uit ons binnen- en salesteam! We zijn een nuchtere en oplossingsgerichte club en zetten graag een stapje extra voor onze klanten en voor elkaar.”

6. Jullie zijn al jaren aangesloten bij ‘zakelijk FC’. Waarom zijn jullie businessclublid?
“We onderhouden ons zakelijke netwerk onder meee bij de FC en nemen vaak relaties mee naar thuiswedstrijden. Intern rouleren onze businesskaarten tussen onze salesmensen. Zo kan iedereen profiteren van het netwerk van de businessclub. Daarnaast is er vrijwel altijd iemand uit ons team present tijdens de verschillende activiteiten van de businessclub.”
 
7. Wat heb je zelf met de FC, wat zijn je eerste herinneringen?
“Ik ging vroeger wel eens met mijn vader naar FC Groningen kijken in het Oosterparkstadion. Ik herinner me de wandelingen er naartoe. Er hing zo’n typische sfeer onderweg en rondom dat stadion. Ik herinner ook het oplopen van de spanning naar het fluitsignaal. Maar eerlijk gezegd ben ik een allround voetbalsupporter en niet specifiek van FC Groningen. Ik houd van goed voetbal en kan ook genieten van de tegenpartij. Ik ben zelf al jaren trainer/coach, waardoor ik het noordelijke amateurvoetbal goed ken en volg. Al met al ben ik behoorlijk voetbalmaf.”

8. Heeft jullie aanwezigheid bij de FC, Interoffice Document Solutions al zakelijk profijt gebracht?
“Jazeker, vooral door onze aanwezigheid tijdens businessclubevenementen. Tijdens die activiteiten komen we in contact met ondernemers, inkopers, marketingmensen. De businessclub herbergt veel verschillende bedrijven uit verschillende branches en aangezien onze producten en diensten voor praktisch iedereen relevant zijn, komen we makkelijk met mensen in gesprek.”

9. De FC heeft de ‘Word Groter-thematiek’ uitgerold. Wat is jullie stip aan de horizon?
“We zijn sinds 2016 ieder jaar gegroeid en dat willen we de komende jaren continueren. Dat kan ook, want er zijn veel bedrijven en organisaties die we nog niet kennen of wel kennen maar nog geen klant zijn. Hier in het noorden, maar ook in de rest van Nederland, is er nog een groot marktgebied. Via onze webshop Leaseprinter.nl genereren we veel aanvragen, contacten en nieuwe opdrachten. Momenteel bouwen we hiervoor op de achtergrond een compleet nieuwe site. Door deze overzichtelijke site verkopen we onze printers en document oplossingen nu door heel Nederland!”

10. FC Groningen wil de best verbindende businessclub van Groningen bouwen. Aan wie zou jij nog verbonden willen worden?
“Aan ondernemers en bedrijven groot en klein, die nog nooit van Interoffice Document Solutions en onze werkwijze hebben gehoord. Maar we komen ook graag tijdig in contact met bedrijven en organisaties met uitgebreide printerparken, waarvan het contract binnen 2 jaar afloopt. Het is altijd een kwestie van op het juiste moment aanhaken. We kunnen vaak veel voordelen bieden.”

11. Woensdag 6 en donderdag 7 juli organiseren jullie Open Dagen op kantoor in Winschoten. Wat kunnen bezoekers verwachten?
We vertellen bezoekers tijdens de Open Dagen meer over onze werkwijze en diverse producten, over softwarematige verbeteringen en de nieuwste printerapparatuur. Zo komt Canon met de nieuwste grootformaat kleurenprinters en geven zij een speciale demo kleurenprintwerk; colour your performance!”
Daarnaast laten we graag de vernieuwde showroom van onze ‘zuster’ Interoffice Kantoorinrichting zien aan geïnteresseerden, echt een inspiratiecentrum!  Maar hier kun je ook meer te weten komen over onze andere ‘zusters’ uit de Interwinngroep; Interfurn, Interfit en dB audiovisueel.”

interoffice1

Gerelateerd nieuws.

12 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard