string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

El Hankouri trefzeker in oefenduel bij PEC.

Dinsdag 22 januari 2019 om 14:41

Mo El Hankouri heeft bij zijn officieuze debuut voor FC Groningen tweemaal gescoord. De aanvaller maakte voor rust twee treffers in een uitwedstrijd bij PEC Zwolle en bepaalde de ruststand op 0-2. In de tweede helft maakte Zian Flemming de eretreffer voor de thuisclub.

In Zwolle kwam FC Groningen in actie met een combinatieteam van spelers die afgelopen zaterdag tot de reservebank van de FC behoorden en spelers uit de selectie van Jong FC Groningen. Mo El Hankouri en Paul Gladon maakten voor het eerst hun opwachting bij de Trots van het Noorden.

De eerste selectie van FC Groningen speelt zaterdagavond 26 januari de uitwedstrijd tegen PSV. Jong FC Groningen speelt zaterdagmiddag thuis tegen Achilles ’29 en de onder-19 neemt het daarvoor op tegen AZ in een bekerduel op Sportpark Corpus den Hoorn.

Opstelling FC Groningen
Kevin Begois (46’ Mats Roorda), Luuk Wouters (61’ Tim Riksman), Luka Prljic (46’ Kellian van der Kaap), Leonel Miguel, Amir Absalem (61’ Stuart Ritchie), Ludovit Reis (61’ Rano Burger), Tom van de Looi, Mees Gootjes, Daniël van Kaam, Mo El Hankouri (61’ Remco Balk), Paul Gladon (61’ Thijs Dallinga).

Scores: 8’ El Hankouri 0-1, 29’ El Hankouri 0-2; 50’ Flemming 1-2.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard