string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Einde voetbalseizoen, maar niet voor de Junior Club!

Woensdag 01 juni 2011 om 13:10

Helaas is het voetbalseizoen alweer voorbij, wat ging het toch snel! Het spande de laatste wedstrijden er nog om of we Europees mochten voetballen. Eerst de play-offs gewonnen van Heracles en toen kwam ADO Den Haag. Na eerst verloren te hebben met 1-5, sloeg FC Groningen keihard terug tijdens de thuiswedstrijd. Ze gingen er voor de volle 100% voor, ze wonnen met 5-1, maar helaas was het niet goed genoeg. In de verlenging werd er niet gescoord en daarom werd de beslissing genomen door penalty’s die helaas door ADO Den Haag werd gewonnen. Toch kunnen we terug kijken op een super goed seizoen! We mogen trots zijn!

Alle voetballers mogen dan wel vakantie hebben, voor de Junior Club is het seizoen nog niet voorbij! We hebben nog verschillende activiteiten op de planning staan.

De Junior Clubdag
De middag (op 11 juni) begint met allerlei leuk activiteiten en eindigt met twee gave voetbalwedstrijden in het kader van de opening van het jaarlijkse Eurovoetbaltoernooi! Als Junior Club lid kan je een gratis kaart aanvragen, maar alle kinderen zijn welkom. Dus meld je snel aan via de website!

Cars 2
Woensdag 29 juni vind de première plaats van Cars 2 in 3d. De Junior Club heeft in samenwerking met Euroborg Horeca een super leuk programma in elkaar gezet. Als je lid bent van de Junior Club kan je zelfs gratis naar de film! Ben je niet lid dan kan je voor 9,50 een kaartje aanvragen. Dus meld je snel aan via de website! Let op! Losse kaarten zijn vanaf 6 juni te koop bij de supportersbalie.

Voetbalpoot,

Groby

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard