Eerste selectie zonder aanvullingen tegen De Graafschap

23 juli 2018

FC Groningen oefent morgen, dinsdag 24 juli, tegen De Graafschap. Het duel met de promovendus wordt gespeeld op sportpark De Munsterman in Silvolde, op ruim tien kilometer van Doetinchem. Alle wedstrijdfitte spelers van de eerste selectie maken deel uit van de wedstrijdselectie van trainer Danny Buijs. De aftrap is om 19.00 uur.

Aanvankelijk was Danny Buijs nog voornemens om slechts zeven of acht eerste selectiespelers te laten aantreden tegen De Graafschap, aangevuld met jongens uit onder-23. Van dat plan is de trainer afgestapt. Hij neemt nu zijn volledige groep mee naar de Achterhoek, minus de niet wedstrijdfitte spelers.
 
Zevende oefenwedstrijd
Het duel met De Graafschap wordt de zevende oefenwedstrijd in de voorbereiding op het seizoen 2018/2019. Net als afgelopen zaterdag in Rolde tegen FC Emmen, treft FC Groningen morgen (dinsdag 24 juli) opnieuw een naar de Eredivisie gepromoveerde tegenstander.
 
Zondagmiddag (29 juli) presenteert de ploeg van Buijs zich voor het eerst in het eigen stadion voor eigen publiek. Werder Bremen is vanaf 14.30 uur de tegenstander. De kaartverkoop voor het duel met de Duitse Bundesligaclub loopt onder meer online via deze website. Seizoenkaarthouders voor het seizoen 2018/2019 hebben bij deze oefenwedstrijd vrij toegang.
 
Kaartverkoop
Ga voor losse kaarten en seizoenkaarten naar: https://kaartverkoop.fcgroningen.nl/

In overleg met Spijkerman

Laatste nieuws