string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Eerste aanpassingen website zichtbaar.

Woensdag 16 juli 2008 om 16:50

Sinds de lancering van de nieuwe website op maandagavond is behoorlijk aantal wijzigingen en verbeteringen doorgevoerd. Het toevoegen van de spelers van de eerste selectie en de staf, het trainingsschema en het aanpassen van de lettergrootte zijn de meest in het oog springende zaken.

Sinds maandag zijn ruim honderd e-mails binnengekomen en diverse telefoontjes van bezoekers van de website. Deze zullen in de loop van de week allemaal persoonlijk antwoord krijgen. De veel gehoorde klacht over het te kleine lettertype van de nieuwsberichten is inmiddels aangepast. Ook is het trainingsschema in een nieuwe lay-out toegevoegd.
Het ontbreken van de spelers van de eerste selectie viel ook veel bezoekers op. Dit onderdeel was bij de oplevering nog niet volledig naar onze eigen wens en daarom is besloten dit onderdeel tijdelijk onzichtbaar te maken om op die manier achter de schermen de nodige aanpassingen te doen. Inmiddels zijn de spelers van de huidige selectie en de staf zichtbaar onder de menu-optie ‘Eerste Elftal’.

Fanshop

Een andere veel gemaakte opmerking is het ontbreken van een online webshop waarin fanartikelen besteld kunnen worden. Aan dit onderdeel wordt momenteel nog gebouwd en de webshop zal in de loop van de komende maanden worden gelanceerd.
Deze week zal het onderdeel ‘Overige teams’ volledig worden gevuld met de selecties en wedstrijden van de Beloften en de diverse jeugdteams. Vervolgens zal in de loop van komend seizoen ook de database van alle oud-spelers en ander historisch materiaal op de site worden geplaatst. Klik hier om opmerkingen te plaatsen

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard