string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Één ijsbeer maakt nog geen winter’.

Dinsdag 22 januari 2019 om 14:14

In de 705de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de herstart van de Eredivisie tegen Heracles Almelo, kijkt hij vooruit naar het uitduel met PSV en benoemt hij onder meer de start van de eDivisie en de veiling van de wedstrijdshirts ten behoeve van UNICEF.

“We hebben afgelopen zaterdag een prima herstart van de competitie gemaakt. Vriend en vijand waren het erover eens dat de 3-0 zege op Heracles Almelo dik verdiend was en allerminst geflatteerd. De wijze waarop de ruime overwinning tot stand kwam, geeft vertrouwen voor de tweede seizoenshelft. Mooi om te zien was ook dat de nieuwelingen in de selectie direct hun visitekaartje afgaven en van waarde waren voor het team. Dat is wat je wilt als je tussentijds je selectie aanvult. Prijs de dag niet voor het avond is, maar vooralsnog lijkt dit alles heel goed uit te pakken. Echter: één ijsbeer maakt nog geen winter.”
 
“Komende zaterdag kunnen we in Eindhoven laten zien hoe we het er buitenshuis vanaf brengen in een treffen met een topclub. Om 19.45 uur is koploper PSV in het Philips Stadion de tegenstander. Supporters die middels vrij vervoer af willen reizen naar Eindhoven, kunnen tot en met donderdag een kaart aanschaffen.”
 
UNICEF
“Rondom onze eerste officiële wedstrijd van 2019 waren er twee opvallende zaken. Speciaal voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo hadden de vitaliteitspartners Imagine Run en VitaalNed hun sponsoruiting achterop het wedstrijdshirt éénmalig afgestaan aan UNICEF. Dit deden zij omdat UNICEF zich inzet om kinderen over de hele wereld een onbezorgde jeugd te schenken. De actie is tot stand gekomen vanuit de samenwerking die Imagine Run heeft met UNICEF. Samen organiseren zij op zaterdag 2 februari aanstaande een virtueel wandel- en loopevenement. Door deel te nemen aan het virtuele loopevenement draag je bij aan de doelen van UNICEF.”
 
“De wedstrijdshirts van afgelopen zaterdag worden geveild via MatchWornShirt. Bieden kan via MatchWornShirt (https://matchwornshirt.com/club/7) tot morgenavond (woensdag – red.) 20.45 uur. De opbrengst van de shirts is voor UNICEF.”
 
De Gezonde Beweging
“Voorafgaand aan de wedstrijd was er in de HEALTH i Lounge van het Hitachi Capital Mobility Stadion de feestelijke ondertekening van een samenwerking. Het netwerk HEALTH i PORT (HiP – red.) en stichting Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN – red.) vormen samen een breed sport- en beweegconsortium, dat moet bijdragen aan meer gezonde jaren in Noord-Nederland. Onder de noemer ‘De Gezonde Beweging’ gaan beide netwerken hun activiteiten versterken en nieuwe sport- en beweegprogramma’s ontwikkelen.”
 
“Binnen De Gezonde Beweging worden HiP-projecten – zoals de Scholentour, Walking Sports en het vitaliteitsprogramma GrunnFit – gekoppeld aan HANNN-activiteiten, waaronder onder meer de Healthy Ageing Tour, Het Fitte Brein en de Daily Mile. Daarnaast worden nieuwe projecten opgestart en gaan beide organisaties ook op zoek naar andere partners, die willen investeren in deze beweging.”
 
Start eDivisie
“Vandaag (dinsdag 22 januari – red.) begint de Xbox One-competitie. Onze eSporter Nick den Hamer neemt het in groep C op tegen Jaey Daalhuisen van Feyenoord. De uitslag tussen de twee spelers wordt bepaald op basis van twee ontmoetingen, een ‘thuis-‘ en een ‘uitwedstrijd’. Waar in de PlayStation 4-competitie beide ontmoetingen in één uitzending konden worden bekeken, is dat in de Xbox One-competitie anders. De ‘uitwedstrijd’ wordt een week na de ‘thuiswedstrijd’ uitgezonden. De eDivisie is onder meer te volgen via FOX Sports.”
 
Ritsu Doan
“We besluiten deze nieuwsbrief met de felicitaties aan Ritsu Doan, die met Japan de kwartfinales heeft bereikt in de strijd om de Azië Cup.”
 
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard