string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Een domper van een wedstrijd….

Woensdag 08 februari 2012 om 16:28

Afgelopen zondag is de wedstrijd FC Groningen-RKC Waalwijk gespeeld in stadion Euroborg. Helaas ging dat niet zo goed als we gehoopt hadden!

Binnen een paar minuten stond FC Groningen al met 0-2 achter. Daarna werd het ook niet veel beter. In de rust zijn er twee wissels geweest, in de hoop dat het daardoor wat zou verbeteren. Met een eindstand van 0-3 bleek dit niet te hebben geholpen. Zelfs trainer Pieter Huistra zei aan het eind dat het de slechtste wedstrijd was in zijn periode als trainer.
Verliezen hoort natuurlijk bij sport, maar de manier waarop was natuurlijk niet leuk voor de toeschouwers en de spelers. De toeschouwers floten de spelers heel hard uit aan het eind van de wedstrijd. Emil Johansson snapte het wel, dat had hij zelf ook gedaan als hij de toeschouwer was geweest. Er zijn ook maar 11.000 mensen gekomen, terwijl er wel 20.000 kaarten waren verkocht. Er zijn nog nooit zo weinig mensen naar een wedstrijd komen kijken. Maar het was natuurlijk ook hartstikke koud!
Ondanks de slechte wedstrijd staat FC Groningen nog steeds op de achtste plek in de ranglijst. Dus voor de stand valt het gelukkig wel mee! De volgende wedstrijd (a.s. zaterdag tegen VVV Venlo)  gaan we gewoon nog harder juichen! Dan komt het vast weer helemaal goed!
LINE-UP
Gelukkige deelnemers die mee mochten lopen in de line-up voorafgaand aan de wedstrijd waren:
Jort Aling, Nick Sinkgraven, Tommie Kamstra, Peter Stavast, Lisa Hooijenga, Mike Kuipers, Jorran Westerhoff, Lucca Couperus, Daan de Vries, Rico Huizinga, Ronald Eikens, Herwin Gritter, Ramón Gritter, Jamilla Muhlenberg.
Aan de kant van RKC Waalwijk liepen mee:
Bas Tjabringa, Jeroen Oosterhuis, Thom Dijkstra, Matthijs Braam, Storm Veldman, Tygo Ridderbos, Wesley Smittenberg, Julian van Mispelaar, Emma van den Broek, Dave Smid, Huub Kroese,

SHOOT-OUT
Tijdens de rust van de wedstrijd mochten de volgende GWB leden meedoen aan de Gasunie Shoot-Out:
Sam Neppelenbroek, Wout Brugge, Tom de Vries, Thomas Ausma, Jasper Smit
Foto’s van de wedstrijdactiviteiten kun je hier terug vinden.
Om nog meer foto’s te bekijken en te bestellen kijk op www.sportphotoagency.com

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard