string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Drukke week voor de Junior Club.

Vrijdag 25 februari 2011 om 16:07

De Junior Club heeft een zeer drukke en succesvolle week achter de rug. De hele week zat bomvol met activiteiten. Omdat het deze week vakantie was konden er meer activiteiten worden georganiseerd en zo gezegd, zo gedaan!

Maandag begonnen we met de uiterst succesvolle wedstrijd Jong FC Groningen – Jong PSV waar een heleboel gelukkige prijswinnaars van de kaartverkoop hun prijs mochten ophalen. Zo waren er onder andere prijswinnaars die in de line up mochten lopen, de shoot out mochten doen, op de foto met Groby en een heuse persconferentie bijwonen.
Dinsdag en woensdag waren er 3 Junior Club leden die hun feestje gevierd hebben bij FC Groningen. En daarnaast was er op woensdag ook nog een drukbezochte Voetbaltechniektraining in de Alfa College Topsporthal en een Meet en Greet voor de deelnemers van de Actie Strooigoed.
De donderdag stond in het teken van 10 rondleidingen die werden aangeboden door de Rabobank aan de rekeninghouders van de enige echte FC Groningen rekening.
Zo hebben we deze week een heleboel leuke dingen gedaan en kan iedereen weer vol goede moed aan school beginnen. Klik hier om naar de fotoalbums te gaan!

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard