Drie thuisduels op Corpus den Hoorn

11 juni 2008

De helft van de jeugdteams van FC Groningen komt zaterdag in actie op Corpus den Hoorn. De B1 speelt vrijdagmiddag al tegen Feyenoord en C1 gaat op bezoek bij StormvogelsTelstar. De D2 heeft geen competitieverplichtingen.

Feyenoord B1 ? FC Groningen B1 (vrijdag, 17.00 uur)
De B?ers spelen al op vrijdag tegen Feyenoord. Afgelopen weekend nam de B1 deel aan een internationaal toernooi van Blauw Wit in Nijmegen. Vrijdagmiddag wordt het duel gespeeld tussen de nummers 3 en 7 van de Eredivisie. Eerder dit seizoen won FC Groningen op Corpus met liefst 5-3 van de Rotterdammers. In het restant van de competitie treft de ploeg van trainer Peter Moltmaker nog drie clubs uit de top-5 van de ranglijst.

FC Groningen D1 ? Cambuur Leeuwarden D1 (10.30 uur)
De D?ers staan momenteel vijfde in de Eerste Divisie C en krijgen bezoek van de nummer 9 van de ranglijst, Cambuur. De Friezen verloren eerder dit seizoen op eigen veld met 6-1 van de ploeg van trainer Hugo Alves Velame.

FC Groningen C2 ? VVV Venlo C2 (12.00 uur)
De C2 van coach Erik Muntendam treft de nummer 7 van de ranglijst in de Onder-14 competitie. De Groningers staan na het gelijke spel tegen Omniworld vijfde op de ranglijst en voeren de brede middenmoot aan.

FC Groningen A1 ? FC Utrecht A1 (14.00 uur)
De oudste jeugd was in het Paasweekend een van de deelnemers aan het toernooi van Orion in Nijmegen. De ploeg van trainer Paul Raveneau neemt het zaterdagmiddag op Corpus den Hoorn op tegen de nummer 11 van de ranglijst. Groningen staat zelf twee plekken hoger geklasseerd. Tijdens de heenwedstrijd waren beide ploegen aan elkaar gewaagd: 1-1.

StormvogelsTelstar C1 ? FC Groningen C1 (14.30 uur)
De C1 is net terug van het Amerikaanse avontuur tijdens de Dallas Cup en gaat gewoon weer over te de orde van de dag. De nummer 2 van de ranglijst gaat op bezoek bij de nummer 8. De ploeg van Grafton Holband heeft nog iets recht te zetten, want eerder dit seizoen pakten de Noord-Hollanders drie punten op Corpus. Het werd toen 1-2.

FC Groningen D2: vrij
De D2 eindigde afgelopen Paasmaandag als vijfde op het toernooi van Voorschoten ?97 en sleepte daar de sportiviteitsprijs in de wacht. Komend weekend heeft de ploeg van trainer Peter Hoekstra geen competitieverplichtingen.
Bron: FC Groningen

Laatste nieuws