string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Drie internationals opgeroepen.

Donderdag 11 november 2010 om 12:24

Komende woensdag maken in ieder geval drie spelers van FC Groningen hun opwachting bij een nationale selectie. Tim Matavz, Tim Sparv en Andreas Granqvist zijn uitgenodigd voor interlands met respectievelijk Slovenië, Finland en Zweden.

Tim Matavz is door de Sloveense bond geselecteerd voor de oefeninterland tussen Slovenië en Georgië, die woensdag 17 november in Koper wordt gespeeld.
Tim Sparv is door de Finse bondscoach uitgenodigd voor de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Finland en San Marino. Het duel wordt woensdag 17 november in Helsinki afgewerkt.
Clubtopscorer Andreas Granqvist is door de Zweedse bond uitgenodigd voor het oefenduel tussen Zweden en Duitsland, dat woensdag 17 november in Göteborg wordt gespeeld.
Nicklas Pedersen en Thomas Enevoldsen behoorden wel bij de voorlopige selectie voor het duel van Denemarken tegen Tsjechië, maar zijn niet opgeroepen voor deze interland.
Maikel Kieftenbeld en Leonard Nienhuis horen morgen (vrijdag – red.) of ze door bondscoach Cor Pot worden uitgenodigd voor Jong Oranje, dat woensdag speelt tegen Jong Denemarken.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard