Draag bij aan prachtig nieuwe afbeeldingen in het stadion

13 augustus 2017 / vandaag

Zondagmiddag om 16.45 uur start voor FC Groningen het nieuwe Eredivisie-seizoen. Er staat direct een kraker op het programma; de Derby van het Noorden tegen sc Heerenveen. Supporters zullen bij het betreden van het Noordlease Stadion veel nieuwe uitingen zien, waaronder prachtige nieuwe afbeeldingen bij ingang één en vier van het stadion.

Naast de volledig gerestylede FanCorner zijn er ook bij ingang één en vier nieuwe sfeer-verhogende uitingen aangebracht. Zo zijn er afbeeldingen van diverse spelers uit heden en verleden te zien, een mooie historische sfeeractie en een uiting over Arjen Robben.
 
FAN-obligatiefonds
Deze aangebrachte visuals zijn gefinancierd uit de eerste inkomsten van de FAN-obligatielening. Supporters van FC Groningen kunnen bijdragen aan het verbeteren van de fan-beleving in het Noordlease Stadion én ontvangen een aantrekkelijk rendement op de FAN-obligaties FC Groningen, hetgeen kan oplopen tot maximaal 8,5%!
 
FC Groningen wil 1.000 FAN-obligaties uitgeven van € 500,- per stuk. FAN-obligatiehouders ontvangen een vaste rente van 2,5 % en een variabele rente (tot maximaal 6%), die afhankelijk is van de bezetting van het Noordlease Stadion.
 
Deelnemen
De Trots van het Noorden wil de inleg van deze FAN-obligatielening FC Groningen gebruiken voor het verhogen van de uitstraling van het Noordlease Stadion door het stadion aan de buitenkant met passende kleuren te gaan aanlichten. Daarnaast wil de club de voetbalbeleving vergroten door onder meer het publieksgedeelte van het stadion meer aan te kleden. De eerste resultaten hiervan zijn komende zondag al zichtbaar.
 
Het is nog steeds mogelijk om in te schrijven voor de FC Groningen FAN-obligatie en op die manier bij te dragen aan de verdere aankleding van het Noordlease Stadion.
Kijk hier voor meer informatie om ook deel te nemen.

Uiting2
Uiting1
Uiting Robben
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws