Doelpuntenmaker El Messaoudi Man of the Match tegen Willem II

30 november 2020 / vandaag

Doelpuntenmaker Ahmed El Messaoudi is uitgeroepen tot Office Centre Man of the Match na het gewonnen duel met Willem II. De middenvelder maakte in de tweede helft de enige treffer van de wedstrijd. Ko Itakura werd tweede, Azor Matusiwa derde. Daardoor neemt Itakura de leiding weer over in het algemeen klassement in de strijd om de titel Office Centre Speler van het Jaar.  

De Office Centre Man of the Match wordt in het seizoen 2020/2021 bij ieder thuisduel gekozen door middel van een verkiezing. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete speler van de wedstrijd via een formulier op de website. Tot het laatste fluitsignaal is het mogelijk om je stem uit te brengen. Ook bij de uitwedstrijden van FC Groningen bestaat de mogelijkheid via de website te stemmen op de Office Centre Man of the Match. https://www.fcgroningen.nl/motm 
 
Het stemmen op de Office Centre Man of the Match voor de uitduels van FC Groningen in de Eredivisie loopt tot en met de maandag 12.00 uur na een gespeelde uitwedstrijd eveneens dus via het speciale formulier op de website https://www.fcgroningen.nl/motm  

Zolang er geen supporters aanwezig mogen zijn bij de wedstrijden vanwege de coronamaatregelen zal ook de verkiezing van de Office Centre Man of the Match na thuiswedstrijden open blijven tot de daaropvolgende maandag 12.00 uur. 
 
Puntentelling 
De Office Centre Man of the Match krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot Office Centre Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Office Centre Man of the Match doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement. 

Uitslag Willem II thuis
   Ahmed El Messaoudi   3 punten
   Ko Itakura  2 punten
   Azor Matusiwa  1 punt
 
Tussenstand na tien speelrondes
1   Ko Itakura          12 punten
2  Azor Matusiwa   11 punten  
3   Ahmed El Messaoudi    6 punten
3   Sergio Padt       6 punten
3   Jørgen Strand Larsen   6 punten
3   Remco Balk       6 punten  
7   Patrick Joosten  4 punten 
8  Tomas Suslov    3 punten
9  Bart van Hintum   2 punten
10  Arjen Robben     1 punt
10  Joël van Kaam    1 punt
  
 

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws