Doan, Van Kaam, Arts en Buijs in FCG TV

12 oktober 2018

FC Groningen TV kijkt vanavond op FOX Sports terug op het debuut van Daniel Van Kaam, afgelopen zaterdag tegen ADO Den Haag. Daarnaast gaat Ritsu Doan in op zijn populariteit in Japan.

Afgelopen zaterdag maakte Daniel van Kaam als invaller tegen ADO Den Haag zijn debuut voor FC Groningen. FCG TV kijkt vanavond met de 18-jarige Van Kaam en Alfons Arts, trainer van FC Groningen onder-23, terug op dat bijzondere moment. Daarnaast duikt FCG TV in het archief voor beelden van een nog jonge Van Kaam.

De populariteit van Ritsu Doan in Japan groeit. Zo zijn er dit seizoen al verschillende cameraploegen uit Japan overgekomen om te zien hoe het Doan vergaat in Groningen. In FCG TV vertelt Doan wat het met hem doet en hoe hij omgaat met alle aandacht. Daarnaast kijkt trainer Danny Buijs terug op de eerste twee maanden van de Eredivisie.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 3. De uitzending wordt vanavond om 23.15 uur en 01.05 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 09.00 uur en 14.30 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws