Doan, Padt, Van Nieff, Ploem en Visser in FCG TV

23 maart 2018

FC Groningen TV heeft vanavond een uitgebreide reportage van de oefenwedstrijd van gisteravond tegen GV Groen Geel. FC Groningen stond deze wedstrijd onder leiding van stagiar Mischa Visser, die in de eerste helft Marijn Ploem als rechtsback had opgesteld.

Omdat er deze week een interlandprogramma is oefende FC Groningen donderdagavond op Sportpark Corpus den Hoorn tegen zaterdag tweede klasser GV Groen Geel. De FC won de 'Corpus Clash' met 0-8 met onder anderen twee doelpunten van Ritsu Doan. Vanavond is een reportage te zien van het oefenduel met speciale aandacht voor Mischa Visser die voor de cursus Coach Betaald Voetbal stage loopt bij FC Groningen en voor zijn 'proeve van bekwaamheid' tegen Groen Geel de technische leiding had over de eerste selectie van de FC.

Veel toeschouwers zagen donderdagavond in de eerste helft een nieuw gezicht aan de kant van FC Groningen: Marijn Ploem. Ploem is een speler van FC Groningen onder-23 en mocht gisteravond dus meedoen met het eerste elftal. De van Hollandia afkomstige Ploem speelde als rechtsback en kwam veelvuldig mee op. Vanavond een kennismaking met de twintigjarige verdediger.

Verder heeft FCG TV vanavond een gesprek met Yoëll van Nieff die FC Groningen aan het einde van het seizoen gaat verlaten. Daarnaast is er terugblik op de wedstrijd van afgelopen zondag tegen AZ met Ritsu Doan en Sergio Padt.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond herhaald om 18.35 uur en om 22.40 uur op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV om 16.15 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws