Doan, Bruns, Gladon en Gudde in FCG TV

8 februari 2019

FC Groningen TV is vanavond op FOX Sports bij de presentatie van Wouter Gudde, de aanstaande algemeen directeur van FC Groningen. Daarnaast vertelt Ritsu Doan over zijn belevenissen tijdens de Azië-Cup en blikt Thomas Bruns vooruit op de wedstrijd tegen Vitesse.

Donderdagmiddag werd Wouter Gudde gepresenteerd als de nieuwe algemeen directeur van FC Groningen. Gudde wordt de opvolger van Hans Nijland die aan het einde van dit seizoen na 23 jaar stopt. FCG TV heeft een reportage van de presentatie en spreekt met Gudde en Erik Mulder, de voorzitter van de selectiecommissie.

Zondag speelt FC Groningen thuis tegen Vitesse. Trainer Danny Buijs kan tijdens dit duel weer een beroep doen op Ritsu Doan die na het toernooi om de Azië-Cup terug is in Groningen. FCG TV heeft een gesprek met Doan waarin het gaat over de Azië-Cup, zijn landgenoot Ko Itakura en de komende tegenstander Vitesse.

Thomas Bruns wordt gehuurd van Vitesse en dus wordt het sowieso een speciale wedstrijd voor hem. Met Bruns blikt FCG TV vooruit op de wedstrijd waarin Bruns veel bekenden tegen gaat komen. Hij heeft er zin in al weet hij nog niet hoe hij gaat juichen als hij scoort.

Paul Gladon maakte afgelopen dinsdag zijn eerste doelpunten voor FC Groningen. In de oefenwedstrijd tegen Jong FC Twente scoorde Gladon de beide Groninger goals. FCG TV heeft beelden van het duel en laat Gladon aan het woord over zijn doelpunten en zijn eerste weken bij de FC.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 19.00 uur en 1.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is de uitzending om 14.30 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws