string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Diverse uitnodigingen voor FC-internationals.

Vrijdag 21 februari 2014 om 10:29

Er zijn weer diverse spelers van FC Groningen opgeroepen voor de komende interlandperiode. Op woensdag 5 maart worden interlands gespeeld.

Zo ontving aanvaller Andraz Kirm een uitnodiging voor de oefenwedstrijd Algerije – Slovenië die op woensdag 5 maart in Blida wordt gespeeld.
Doelman Stefan van de Lei hoort tot de voorselectie van Jong Oranje, dat Israël treft op woensdag 5 maart in het Tata Steel Stadion in Velsen-Zuid. Op vrijdag 28 februari wordt de definitieve selectie bekend.
Het Nederlands elftal onder-19 speelt een vriendschappelijke interland tegen Spanje op 5 maart. Doelman Wieger Sietsma en aanvaller Richairo Zivkovic behoren tot de voorlopige selectie. Woensdag 26 februari worden zestien spelers definitief uitgenodigd. Op vrijdag 28 februari wordt de groep aangevuld tot achttien.
Verdediger Keziah Veendorp van de A1 zal met het Nederlands elftal onder-17 jaar deelnemen aan een vierlandentoernooi in Portugal. Dit toernooi wordt gehouden van 23 februari tot en met 3 maart. Doelman Erwin Heidekamp behoorde tot de voorselectie.
Oranje onder-15 speelt een oefenwedstrijd tegen Vitesse onder-16 op dinsdag 4 maart. Daniël Camara Bos hoort maandag 24 februari of hij tot de definitieve selectie van 22 spelers behoort.

Gerelateerd nieuws.

7 dagen geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

1 week geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’