Derde oefenwedstrijd zaterdag in Surhuisterveen

6 juli 2018

FC Groningen speelt zaterdagmiddag 7 juli de derde oefenwedstrijd van het seizoen 2018/2019 in Surhuisterveen. Op Sportpark ’t Ketting is ’t Fean ’58 de tegenstander. Aftrap is om 14.30 uur en de kassa’s zijn open vanaf 12.30 uur.

Na de oefenduels met RWE Eemsmond en Nieuw-Buinen is de ontmoeting met de kersverse zaterdag tweedeklasser de laatste tegen een amateurtegenstander. Komende maandag start voor FC Groningen een vijfdaags trainingskamp in Norg.

Speelde FC Groningen al in Uithuizen in de provincie Groningen, afgelopen woensdag net over de grens met Drenthe, komende zaterdag gaat de Trots van het Noorden de grens over richting Friesland. De ploeg van trainer Mark Bosma is de kersverse kampioen in de zaterdag derde klasse B in het district Noord en keert daarmee na twee seizoenen terug in de tweede klasse.

Kaartverkoop
De kassa’s bij de ingang gaan open om 12.30 uur. Kaarten kosten 9 euro voor volwassenen (12 jaar en ouder) en 4 euro voor kinderen (van 4 tot 12 jaar). Kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang. Pinnen bij de ingang is mogelijk. Op het terrein kan met contant geld worden betaald. Na afloop van de wedstrijd is er gelegenheid tot het scoren van handtekeningen en het maken van selfies op het hoofdveld.

Laatste nieuws