string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Derby, tennis, marine en Robben in FCG TV.

Vrijdag 13 september 2013 om 08:36

In FC Groningen TV is vanavond het vervolg te zien van het bezoek van de selectie en staf aan het marineschip Groningen, vervolgt Arjen Robben de opnames van zijn bijzondere promo en wordt er voorbeschouwd op de noordelijke derby tegen sc Heerenveen.

Afgelopen dinsdag was in FCG TV te zien hoe de selectie en staf van FC Groningen werden rondgeleid op het patrouilleschip Groningen. Vanavond is FC Groningen toeschouwer van een spectaculaire helikopterdemonstratie van de Koninklijke Marine en gaan spelers en staf het water op in een supersnelle FRISC die snelheden haalt van 90 kilometer per uur. De FRISC wordt door de marine ingezet voor de strijd tegen drugs en antipiraterij.
Deze week is het de week van het alfabetisme. In het kader van deze week organiseren stichting FC Groningen in de Maatschappij en stichting Lezen en Schrijven een schrijfactie waarin twaalf basisscholen uit de provincie Groningen een boek gaan schrijven over hoe steraanvaller en oud-FC Groningen speler Arjen Robben opnieuw de Champions League wint. Voor deze actie nam Robben een commercial op in Bedum. FCG TV was aanwezig bij de opnames op de Togtemaarschool en toont vanavond deel twee van de making off van de promo.

In aanloop naar de noordelijke derby tegen sc Heerenveen bracht een deel van de selectie van FC Groningen woensdag een bezoek aan de training van het Nederlands Davis Cup team dat zich voorbereidt op de ontmoeting met Oostenrijk in Groningen. De aanwezige spelers van de FC namen de tennisracket ter hand en speelden een voetbalwedstrijd op het gravel van MartiniPlaza. In FCG TV is vanavond alvast een impressie te zien van de ontmoeting tussen FC Groningen en het Davis Cup team die volgende week vrijdag wordt uitgezonden.
Uiteraard wordt vanavond ook voorbeschouwd op het uitduel met sc Heerenveen van komende zondag.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 uur uitgezonden op kanaal 1 van Fox Sports Eredivisie. De herhaling is te zien om 18.00 uur en 22.20 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur, 21.30 uur en 23.25 uur op kanaal 5 van Fox Sports Eredivisie.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

10 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard