string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

De Leeuw, Schet, Gazarjan, Janzen en Payne in FCG TV.

Dinsdag 13 november 2012 om 15:47

In FC Groningen TV wordt vanavond teruggekeken naar de 1-0 overwinning van de FC op NAC Breda. Ook is er ruime aandacht voor RVO FC Groningen/Cambuur A1 dat afgelopen zaterdag Feyenoord A1 ontving.

FC Groningen trainer Robert Maaskant vierde vorige week vrijdag zijn tijdelijke terugkeer in Breda met een 1-0 overwinning op NAC. Volgens Maaskant speelde zijn ploeg vooral op resultaat en die tactiek wierp zijn vruchten af. Het betekende alweer de derde uitoverwinning van FC Groningen dit seizoen. Opnieuw was Michael de Leeuw het goudhaantje van FC Groningen. De zesde treffer van de middenvelder was genoeg voor de belangrijke 1-0 zege. Mitchell Schet luisterde zijn rentree in de basis op met de assist.
RVO FC Groningen/Cambuur A1 ontving zaterdag op Sportpark Corpus den Hoorn het sterke Feyenoord A1. FC Groningen A1 verloor weliswaar met 2-1, maar was qua spel zeker niet minder dan de Rotterdammers. Tigran Gazarjan zette de ploeg van trainer Paul Raveneau voor rust op een terechte 1-0 voorsprong. Feyenoord kwam echter al snel langszij en scoorde in de tweede helft de beslissende goal. Volgens Gazarjan had zijn ploeg zaterdag tegen Feyenoord echter minimaal een punt verdiend.
In FCG TV maken we vanavond nader kennis met de beide backs van RVO FC Groningen/Cambuur A1. Ron Janzen is aanvoerder en linksback. De lange verdediger viel onlangs ook al in bij de beloften en traint ook elke donderdag mee met de selectie van Beloftentrainer Dick Lukkien. Rechtsback Desevio Payne is dit seizoen nieuw in de A1 van de FC. Payne is afkomstig van het Amsterdamse Zeeburgia. Hij kon afgelopen zomer een contract tekenen bij het Engelse Stoke City, maar koos voor FC Groningen.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhaling op EL2 is te zien om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur. Woensdag wordt FCG TV om 08.25 uur en 13.15 uur herhaald op EL 1.
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur waarna het tot 09.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvBlijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard