string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

De Leeuw, Bizot en Bakker in FCG TV.

Vrijdag 08 februari 2013 om 12:11

FC Groningen TV besteedt vanavond aandacht aan het gesprek dat er onlangs plaatsvond tussen FC Groningen en de supportersvereniging. Naar aanleiding van dat gesprek vinden er zaterdagavond allerlei acties plaats in Euroborg om de sfeer rond het duel tegen RKC Waalwijk flink te verhogen. Uiteraard is er ook een vooruitblik op het duel tegen RKC te zien.

Afgelopen dinsdag vond er een gesprek plaats tussen FC Groningen en de supportersvereniging. Het gesprek vond plaats omdat de supportersvereniging onlangs haar zorgen uitte over de huidige staat van FC Groningen. John Schurer, voorzitter van de supportersvereniging, en Paul Zweverink, intermediair tussen FC Groningen en de supporters, vertellen hoe het gesprek verliep.
Mede naar aanleiding van het bovengenoemde gesprek worden er morgen allerlei acties georganiseerd om de sfeer rond FC Groningen – RKC Waalwijk te verhogen. FCG TV bracht alvast een bezoek aan de Fanshop van de FC om een voorschot te nemen op het Carnaval in het Noorden dat morgenavond in Euroborg plaats moet gaan vinden.
Voor FC Groningen wordt het duel tegen RKC sowieso een belangrijke omdat de Brabanders een directe concurrent zijn in de strijd om de plaatsen voor play-offs om Europees voetbal. Michael de Leeuw en Marco Bizot kijken alvast vooruit naar het duel van zaterdagavond. Daarnaast blikken Bizot en Nick Bakker nog even terug op hun duel van deze week met respectievelijk Jong Oranje en het Nederlands Beloftenelftal.
In FCG TV is vanavond ook een nadere kennismaking te zien met Kevin Mennega en Thijs Gerlofs van RVO FC Groningen/Cambuur A1. Mennega en Gerlofs maken al vanaf de D’ers deel uit van de jeugdopleiding van FC Groningen en willen dit seizoen een nieuwe stap voorwaarts maken.
Let op: FC Groningen TV wordt vanavond om 17.50 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. Daarna is FCG TV om 18.00 uur, 20.00 uur en 22.00 uur te zien op EL 2 en om 23.00 uur op EL 1. Zaterdag is de herhaling om 08.50 uur op EL1 en om 19.05 op EL 2 voorafgaande aan FC Groningen – RKC Waalwijk.
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur, waarna het tot 09.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvBlijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

12 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard