string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

De Leeuw, Bacuna, Payne, Veendorp in FCG TV.

Vrijdag 26 februari 2016 om 10:45

In FC Groningen TV komen vanavond Desevio Payne, Juninho Bacuna en Keziah Veendorp aan het woord. Daarnaast kijkt Michael de Leeuw terug op de verrassing die hij had voor de 11-jarige Thijmen Mulder en is er een voorbeschouwing op de uitwedstrijd tegen FC Twente.

Deze week werd bekend dat Desevio Payne per 1 maart vast deel uit maakt van de eerste selectie van FC Groningen. In FCG TV reageert Payne op deze voor hem positieve ontwikkeling en vertelt hij over de mogelijkheid om met de Verenigde Staten komende zomer uit te komen op de Olympische Spelen.
Juninho Bacuna speelde afgelopen zaterdag tegen AZ als rechtsback in het elftal van trainer Erwin van de Looi. Bacuna kijkt in FCG TV terug op de wedstrijd en op het seizoen zoals deze tot nu toe voor hem verloopt. Bacuna werd in de slotfase van het duel tegen AZ vervangen door Keziah Veendorp, die daarmee debuteerde in het eerste elftal. In FCG TV kijkt Veendorp terug op dat voor hem bijzondere moment.
Michael de Leeuw had begin deze week een verrassing voor de 11-jarige Thijmen Mulder. Mulder werd afgelopen zaterdag in eerste instantie de toegang tot het AZ-stadion geweigerd omdat hij een FC Groningen-muts droeg en een bordje bij zich had met de tekst ‘Michael de Leeuw, mag ik je shirt.’ Wat voor Mulder zaterdag begon als een vervelende avond eindigde maandag in een onvergetelijke dag.
Zaterdagavond gaat FC Groningen op bezoek bij FC Twente. Daarmee treft FC Groningen na AZ opnieuw een ploeg in vorm. De FC wil volgens topscorer Michael de Leeuw wat goedmaken na de teleurstellende 4-1 tegen AZ en ziet daarin tegen FC Twente zeker kansen, ondanks het feit dat het verschil tussen FC Groningen en FC Twente de laatste weken is geslonken naar zes punten.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 22.45 uur herhaald op kanaal 3 en om 00.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 15.15 uur op kanaal 1 en om 17.00 uur op kanaal 5.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard