string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

De avonturen van Sammy.

Donderdag 30 augustus 2012 om 13:57

Het schildpadje Sammy heeft woensdagmiddag 29 augustus met ruim 260 personen zijn spannende avonturen kunnen delen in Wolff bioscoop. Een leuke, spannende film voor zowel de kids als voor papa en mama.

Sammy’s Avonturen 2 is een vervolg op het eerste deel van Sammy’s Avonturen. Inmiddels is het schildpadje een aantal jaren ouder geworden, maar nog steeds beleeft hij vele spannende avonturen. Sammy en zijn vriend Ray worden gevangen genomen en belanden in een exotisch aquarium in Dubai. Hier maken ze kennis met heel wat nieuwe waterdieren. Ondertussen gaan de jonge schildpadjes, Ricky en Ella, op zoek naar Sammy en Ray om ze te helpen met ontsnappen. Dit levert veel spannende avonturen op.
De film werd op sommige momenten wel een beetje eng en zielig volgens sommige kinderen. Maar gelukkig liep uiteindelijk alles goed af met Sammy en zijn vriendjes.
Tijdens de film konden de kinderen genieten van een heerlijk bakje popcorn en een glaasje limonade die ze bij binnenkomst hadden ontvangen. Ook in de pauze en na afloop werden de kinderen verwend met iets lekkers. En als aandenken aan deze leuke film kregen alle kinderen een stickervel van Sammy en zijn vriendjes mee naar huis.
Door de positieve reacties en de enthousiaste gezichten achteraf, is dit wederom een geslaagd filmbezoek geweest! Klik hier voor meer foto’s.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard