string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Danny Holla maakt rentree in Beloften ‘op ideaal moment’.

Woensdag 22 september 2010 om 08:18

Jong FC Groningen heeft dinsdagavond een oefenwedstrijd van Be Quick 1887 met 1-0 gewonnen. Danny Holla maakte zijn rentree in die wedstrijd en speelde de eerste helft.

In de wedstrijd tegen Be Quick kwam de FC na tien minuten op een 1-0 voorsprong toen Danny Menting een voorzet van Jeffrey Rijsdijk binnen werkte. Trainer Dick Lukkien: “In de eerste helft speelden we prima. Een doelpunt van Petter Andersson werd nog afgekeurd wegens buitenspel en we hadden nog een ‘honderd procent’ strafschop moeten hebben. Na de rust was het simpelweg niet goed genoeg tegen de wisselspelers van Be Quick.”
Opstelling Jong FC Groningen: Bakker: Vente, Luis Pedro, Werkman (46’ Van Dijk), Wagenaar; Holla (46’ Van Hezel), Post (46’ Zinga), Andersson; Rijsdijk (46’ Bossman), Menting (46’ Mamedov), Keurntjes.
Danny Holla was ruim een halfjaar na zijn beenbreuk terug in een wedstrijd: “Het was een lekker gevoel om weer het veld op te lopen. Het deed me goed. Het gevoel is moeilijk te beschrijven. Ik ben er bijna zeven maanden uit geweest. Dan is het fijn om weer lekker op het veld te staan en een balletje te kunnen trappen.”
Zijn eerste wedstrijd op de Esserberg was hem goed bevallen: “Voor mijn gevoel gingen de 45 minuten wel goed. Conditioneel voelde het goed en mijn been voelt ook goed. Trainen is heel anders dan een wedstrijd spelen. Dan is het fijn dat we vanavond deze wedstrijd tegen Be Quick hadden. Dit kwam voor mij op een ideaal moment.”
Wanneer Holla weer in de Eredivisie te bewonderen zal zijn, is op dit moment nog niet zeker. “Nee, ik heb geen datum dat ik per se terug wil zijn. Belangrijker is dat ik het gevoel in mijn been weer helemaal terug heb, dat ik conditioneel honderd procent ben en dan zie ik wel wanneer ik weer helemaal fit ben om definitief aan te sluiten.”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard