string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Dank voor alle giften aan Doe Een Wens.

Dinsdag 26 juli 2011 om 14:53

In de 339ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op het oefenduel met Hamburger SV en de inzameling voor Doe Eens Wens Stichting Nederland. Ook neemt hij de agenda door voor de komende week.

“Afgelopen zondag hebben we de eerste wedstrijd van het seizoen in Euroborg gespeeld. FC Groningen kreeg met 4-0 klop van de Duitse topploeg Hamburger SV en staat weer met beide benen op de grond in de voorbereiding op het eerste competitieduel met Roda JC Kerkrade op 6 augustus. Dan moeten we er staan als het gaat om de drie punten.”
Veiling van shirts
“De wedstrijd stond in het teken van de Doe Een Wens Stichting Nederland. De 12.000 bezoekers hadden zondag samen al een bedrag van ruim 25.000 euro opgebracht voor dit goede doel. Inmiddels is ook de veiling van gesigneerde wedstrijdshirts van start gegaan. Met deze veiling en gesigneerde shirts van HSV en twee ballen hopen we de totale opbrengst op te voeren tot ver boven de 30.000 euro. Op deze plaats gaat dank uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan deze wedstrijd en alle gulle gevers voor het goede doel.”
“Morgenavond (woensdag – red.) zal de eerste selectie zijn voorbereiding voortzetten in Roden waar FC Volendam de volgende tegenstander is. Het duel begint zoals gebruikelijk om 19.00 uur en de kassa’s bij het sportpark van vv Roden openen om 17.30 uur. Zondagmiddag om 14.30 uur zijn we tot slot van de voorbereiding te gast bij vv Rolder Boys en oefenen we tegen het Spaanse RCD Mallorca. De kassa’s openen in Rolde om 13.00 uur.”
Kaartverkoop
“Sinds deze week wordt er weer getraind op het TCN-trainingsveld en zitten de vier weken voorbereiding in Haren er op. Op zaterdag 6 augustus gaan we op bezoek bij Roda JC in de openingsronde van de Eredivisie. De verkoop voor de FanTour en autocombi naar Limburg is inmiddels gestart via deze website, de Fanshop in Euroborg en TicketBox.”
“Een week later spelen we onze eerste thuiswedstrijd van de competitie. Op zondag 14 augustus is ADO Den Haag te gast in Groningen. Het duel begint om 16.30 uur. De losse verkoop is gestart voor (Seizoen)ClubCardhouders. Aanstaande zaterdag om 9.00 uur start de vrije verkoop via de bekende verkoopkanalen. Daarnaast zijn er ook nog seizoenkaarten te koop bij de Supportersbalie in Euroborg, op werkdagen geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.”
Schoonmaak
“In de afgelopen periode hebben vele vrijwilligers ervoor gezorgd dat ons stadion er afgelopen zondag weer op en top uitzag. We willen iedereen die heeft meegeholpen met opruimen en schoonmaken hartelijk bedanken voor hun inspanningen.”
“Gisterochtend (maandag – red.) heeft ondergetekende de eerste van twee weken van het FC Groningen Voetbalkamp geopend op de velden van vv GOMOS in Norg. Het is de tweede editie van dit evenement waaraan vele tientallen kinderen deelnemen. Komende maandag is het startsein voor de tweede week.”
Jubileumboek
“Voorafgaand aan de wedstrijd tegen HSV heeft Johan Derksen het boek ter ere van het 40-jarig bestaan van FC Groningen overhandigd aan Ed Zijp (voorzitter Raad van Commissarissen FC Groningen), John Schurer (voorzitter Supportersvereniging FC Groningen), sponsorrelatie John Schokker en Otto Roffel. Laatstgenoemde oud-doelman is in onze ogen de personificatie van de GVAV-periode en leverde bovendien een flinke bijdrage aan het boek. Vanaf het begin van deze week is het boek ook te koop in de Fanshop van FC Groningen en is het te verkrijgen bij de reguliere boekhandel. In de loop van deze week worden enkele honderden boeken verstuurd aan de personen die het boek bij voorintekening hadden besteld en betaald.”
“De commerciële afdeling heeft vorige week enkele honderden sponsorrelaties op bezoek gehad in het kader van de uitreiking van de passen voor het seizoen 2011/2012. Voor vele supporters en sponsors is deze week de vakantie begonnen. Het lunchrestaurant De Groene Kathedraal is vanaf deze week dan ook gesloten tot en met zondag 28 augustus.”
Agenda
“Vanmiddag zal ondergetekende aanwezig zijn bij de opening van een laadpaal voor Groen Gas bij Noordlease en Profile Tyrecenter. Donderdag zal FC Groningen vertegenwoordigd zijn bij de presentatie van de Opel Ampera bij Opel van der Molen.”
“Aanstaande woensdag zal ik samen met tientallen kinderen in Beerta de officiële openingshandeling verrichten van het maïsdoolhof. Dit is een initiatief van serviceclub Ronde Tafel Winschoten (RT41) in samenwerking met stichting Het Speulparadies en stichting particulier natuurbeheer Oost-Groningen (Reiderwolde). De opbrengst van deze bijzondere vakantieattractie komt ten goede aan Doe Een Wens Stichting Nederland.
Twitter
“Precies een week geleden heb ik een Twitter-account in gebruik genomen: www.twitter.com/jdnijland. Inmiddels zijn er ruim 1.500 mensen die mij en daarmee FC Groningen volgen. Wij hopen op die manier onder meer bij te dragen aan snelle informatievoorziening rond de club. Dank ook voor alle reacties. Het is voor mij onmogelijk iedereen persoonlijk te beantwoorden. Indien u persoonlijke vragen en/of verzoeken heeft, kunt u deze – zoals te doen gebruikelijk – per e-mail indienen.”
“Tenslotte feliciteren we Martin Koeman vandaag hartelijk met zijn 73ste verjaardag!”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard