string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

D-pupillen VAKO Vries steunen FC Groningen vanaf middenstip.

Maandag 25 november 2013 om 13:01

De middenstip van de Euroborg in Groningen werd zondagmiddag heel even in bezit genomen door de D2 van VAKO uit Vries.

De pupillen wapperden er met al hun macht en kracht met het megashirt van hoofdsponsor Essent. Ze staken er de profs van FC Groningen een hart mee onder de riem vlak voor die aan hun wedstrijd tegen PEC Zwolle begonnen.
Een van de wapperaars was de 11-jarige Nienke Enting, speelster van de D2 VAKO. Zij heeft het team opgegeven voor de wapperactie. Nienkes motivatie daarbij was: “Wij zitten nu voor de eerste keer in de D’s en hebben nu een paar keer getraind. Het is heel leuk: wij hebben een heel leuk team maar het veld is wel erg groot. Om samen iets te doen wat leuk en spannend is zou ik graag mijn team verrassen en zeggen dat wij mogen wapperen op de stip bij FC Groningen”.
Na de wedstrijd was ze enthousiast over wat ze meegemaakt had: ”Het was erg druk. Er waren veel mensen die samen veel lawaai maakten”.
Wapperen op uitnodiging van hoofdsponsor Essent
De D2 van de club uit Vries was aanwezig op uitnodiging van Essent. Iedere thuiswedstrijd biedt het energiebedrijf, dat hoofdsponsor is van FC Groningen, een ander jeugdteam de kans om de profs vóór de wedstrijd van heel dichtbij aan te moedigen.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard