Consumpties met seizoenkaart betalen; eerste rondje gratis

15 juli 2017 / vandaag

Met ingang van het seizoen 2017/2018 kan in het Noordlease Stadion met de seizoenkaart betaald worden bij de horecapunten. Elke seizoenkaarthouder krijgt het eerste rondje gratis van FC Groningen mits men met de seizoenkaart betaalt.

Supporters van FC Groningen kunnen met ingang van zaterdag 22 juli de consumpties betalen met hun seizoenkaart. Daarbij krijgt elke supporter het eerste rondje gratis door middel van een tegoed op hun seizoenkaart. Het tegoed kan via mijn.fcgroningen.nl gemakkelijk online (ook per mobiel) worden opgewaardeerd.

Ook is het bij een beperkt aantal verkoopunits mogelijk om consumpties bij de kassa’s direct met de PIN af te rekenen. Daarnaast kan de seizoenkaart in het Noordlease Stadion per PIN worden opgewaardeerd bij automaten die bij alle ingangen hangen.

In de rode kassahokjes kan met contant geld of per pin de seizoenkaart worden opgewaardeerd. Het is ook mogelijk een (anonieme) betaalkaart met een tegoed vanaf 10 euro te kopen. Reeds gekochte munten van het afgelopen seizoen kunnen tot en met 31 december 2017 als betaalmiddel worden gebruikt.

Opwaarderen van de seizoenkaart gaat via https://mijn.fcgroningen.nl. Na het klikken op de button ‘horecabetaalkaart’ kan ingelogd worden met de barcode (24-cijferig) en klantnummer (7-cijferig) die op de achterkant van de seizoenkaart staan vermeld.

Plaats daar eenvoudig online een tegoed van minimaal 10 euro en ontvang het eerste kleine fris of bier gratis. Meer informatie is te vinden op: http://www.fcgroningen.nl/horeca/betaalkaart

rondje-van-ons
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws