Coachdag Pupillenkader in Euroborg

30 maart 2011

Voor pupillentrainers, hoofdjeugdtrainers en jeugdcoördinatoren van verenigingen in district Noord wordt vrijdag 8 april een Coachdag Pupillenkader gehouden. Deze coachdag vindt plaats in de Euroborg in Groningen.

De KNVB organiseert deze Coachdag Pupillenkader in samenwerking met de Regionale Voetbal Opleiding FC Groningen/Cambuur. Op deze dag worden alle pupillentrainers en technisch jeugdcoördinatoren uitgenodigd om samen met de KNVB en de jeugdopleiding kennis en ervaringen uit te wisselen. Via een inleiding, workshops, speeddaten en praktijk met E-/D-pupillen worden de gekozen thema’s, het geven van training aan pupillen en het begeleiden van pupillentrainers en -coaches, uitvoerig met elkaar besproken. Onder andere D1 trainer Hugo Alves Velame en D3 trainer Peter Hoekstra zullen de besproken theorie in de praktijk demonstreren. Inschrijving
Inschrijven kan via de inschrijfsite van de KNVB. Ga hiervoor naar http://hermes2.dexels.com/knvb_digitaal_inschrijven.
Let op: Het hebben van een relatiecode is niet verplicht, maar wel handig, om in te kunnen schrijven. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Iek Straatsma via noord-vtz@knvb.nl.

Laatste nieuws