string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Clinic ING Noord-Nederland bij de FC.

Vrijdag 14 maart 2014 om 09:36

ING draagt voetbal een warm hart toe. Zo is ING hoofdsponsor van het Nederlands Elftal en ook één van de sponsors van FC Groningen. Afgelopen woensdag, 12 maart, organiseerde ING Noord-Nederland samen met FC Groningen een voetbalclinic.

In samenwerking met FC Groningen zijn de (klein)kinderen van onze Grootbedrijf-, Private Banking- en MKB-relaties uit Noord-Nederland in de gelegenheid gesteld om nader kennis te maken met een aantal spelers van het elftal én zelf de kneepjes van het vak te beoefenen.
Na de aftrap door Klaas Jan Hutten van ING en Robbert Klaver van FC Groningen in Euroborg kregen de kinderen een rondleiding door dit mooie stadion. Ook was er een fotomoment waar de kinderen op de foto konden met Groby, de mascotte van FC Groningen.
Na de rondleiding vertrok iedereen richting Sportpark De Parrel voor de voetbalclinic. Deze voetbalclinic werd begeleid door de spelers Tom Hiariej, Nick van der Velden en Hans Hateboer en de trainers Egge Knol en Arnold van der Kooi van FC Groningen. 47 jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot en met 14 jaar kregen een training zoals de jeugdspelers van FC Groningen ook trainen.
De kinderen hebben vol enthousiasme alles gegeven en hebben laten zien wat ze in zich hebben. Langs de kant hadden de ouders de mogelijkheid om met elkaar te netwerken en hun kinderen aan te moedigen. Voor zowel de kinderen als de ouders was dit een geweldige en zonnige middag.
We kijken terug op geslaagde voetbalclinic! Oranje is liefde voor voetbal!

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard