string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Chery, Zivkovic, Van Buuren, Islamovic in FCG TV.

Vrijdag 25 april 2014 om 11:37

FC Groningen TV brengt vandaag een bezoek aan Corpus den Hoorn waar het eerste nieuwe kunstgrasveld bijna gereed is. Daarnaast is er een kennismaking met Dino Islamovic, die deze week stage loopt bij de eerste selectie, en is er een voorbeschouwing op het duel tegen Roda JC met Erwin van de Looi, Tjaronn Chery en Richairo Zivkovic.

De werkzaamheden op het nieuwe trainingscomplex van FC Groningen op Sportpark Corpus den Hoorn zijn in volle gang. Het eerste kunstgrasveld is bijna gereed, de aanleg van de overige velden begint over een paar weken. FCG TV nam een kijkje bij het gereed maken van het eerste kunstgrasveld en bezocht het Corpushuys, gelegen direct naast het sportpark, waar de jeugdopleiding van FC Groningen tijdelijk gevestigd is.
Zondagmiddag gaat FC Groningen op bezoek bij Roda JC. In Kerkrade heeft FC Groningen het traditioneel moeilijk want er werd tot nu toe nog maar vijf keer gewonnen in Limburg. FCG TV blikt vooruit op het duel met trainer Erwin van de Looi, de weer fitte Tjaronn Chery en Richairo Zivkovic die zondag een oude bekende tegenover zich heeft staan.
FCG TV laat vandaag ook manager technische zaken Henk Veldmate aan het woord die vertelt waarom hij hoofd scouting van FC Groningen gaat worden en maakt kennis met de Zweedse spits Dino Islamovic van Fulham FC die deze week op proef meetrainde met de eerste selectie van FC Groningen. Daarnaast laat FC Groningen B2-trainer Marcel van Buuren weten hoe hij de afgelopen maanden met de B2 heeft beleefd.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 uur en 23.25 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 21.50 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: http://www.youtube.com/fcgroningentvVolg FCG TV ook op Twitter: http://www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

15 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard