string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

C1 en B1 spelen thuiswedstrijden.

Vrijdag 26 september 2008 om 14:10

FC Groningen C1 en B1 spelen zaterdagmiddag thuiswedstrijden op Corpus den Hoorn. De andere vier jeugdteams komen in uitduels in actie.

De B1 staat na twee speelronden met drie punten op de negende plek in de Eredivisie en ontvangt Excelsior dat eveneens een wedstrijd won en verloor. De Rotterdammers hebben momenteel een beter doelsaldo. Het duel begint om 14.00 uur.
FC Groningen C1 heeft alle smaken al eens geproefd na drie duels en heeft vier punten. De tegenstander van zaterdag staat na twee zeges en een gelijkspel op de tweede plek in de Eerste Divisie A. Deze wedstrijd vangt aan om 12.00 uur.
De A1 gaat als nummer 13 van de ranglijst na vijf wedstrijden op bezoek bij Twente/Heracles (14.30 uur) dat zevende staat. De Tukkers hebben tweemaal zoveel punten als de drie van de Groningers.
C2 gaat om 10.30 uur op visite bij ADO Den Haag, dat nog geen puntverlies leed in drie competitieronden. Zelf won de C2 één wedstrijd. D1 speelt om 12.00 uur een topper tegen NEC. Beide teams hebben zes punten, maar Groningen heeft een duel minder gespeeld. D2 tenslotte speelt om 10.30 uur tegen Flevo Boys. De jongste jeugd verzamelde tot dusver negen punten in vijf duels. De ploeg uit Emmeloord won alle vier wedstrijden.

Gerelateerd nieuws.

6 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard