string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Burnet, Bizot, B1 en Djurovski in FCG TV.

Dinsdag 11 maart 2014 om 11:22

FC Groningen TV heeft vandaag een interview met Milko Djurovski. De oud-speler die furore maakte begin jaren negentig van de vorige eeuw was zondag aanwezig bij de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Met Lorenzo Burnet en Marco Bizot wordt teruggekeken op de 2-0 nederlaag tegen de Rotterdammers. Daarnaast is er een samenvatting te zien van FC Groningen B1 - SC Heerenveen B1.

Afgelopen zondag was Milko Djurovski aanwezig bij FC Groningen – Feyenoord. Djurovski speelde tussen 1990 en 1994 80 wedstrijden voor FC Groningen en groeide in die periode uit tot een cultheld. Omdat er volgend jaar een boek over hem verschijnt, geschreven door Herman Sandman, bezocht Djurovski zondag het duel tegen Feyenoord. FCG TV sprak met hem en ging na afloop met Djurovski naar het Supportershome van de FC waar hem een warm welkom wachtte.
Milko Djurovski was zondag getuige van de 2-0 nederlaag tegen Feyenoord. Na afloop van het teleurstellende duel probeerden Essent Man of the Match Lorenzo Burnet en Marco Bizot uit te leggen waarom FC Groningen zondag tegen Feyenoord tekort schoot. Voor Bizot was er na afloop nog wel enige troost. Hij ontving van twee jonge supporters een cadeau voor zijn verjaardag.
Zaterdag speelde FC Groningen B1 met 1-1 gelijk tegen SC Heerenveen B1. Het was een belangrijk punt voor de ploeg van trainer Peter Moltmaker want de ploeg knokt tegen degradatie. Gezien het goede spel tegen Heerenveen moet het mogelijk zijn om de komende weken degradatie te voorkomen. In FCG TV is een samenvatting te zien van de wedstrijd tegen Heerenveen.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 uur en 23.35 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 21.50 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5. Morgen is FCG TV te zien om 14.10 uur op kanaal 1 van Fox Sports Eredivisie.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard