string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Bratwurst-actie en vervolg op extra verkooppunt.

Donderdag 03 oktober 2019 om 10:07

FC Groningen trapt morgen (vrijdag 4 oktober) om 20.00 uur de negende speelronde in de Eredivisie af. De Trots van het Noorden neemt het in het Hitachi Capital Mobility Stadion op tegen RKC Waalwijk. De succesvolle test van FC Groningen Horeca met een extra bierverkooppunt op de Tonny van Leeuwen Tribune krijgt een vervolg. Daarnaast heeft FC Groningen Horeca een mooie actie met Bratwurst bij de horeca-units op alle tribunes.

Tijdens de vorige thuiswedstrijd (tegen PEC Zwolle) vond een succesvolle test plaats met een extra bierverkooppunt, gesitueerd op de omloop aan de achterzijde van vak G. Ook tijdens het thuisduel met RKC Waalwijk is een extra verkooppunt aanwezig op de Tonny van Leeuwen Tribune, met twee tappunten. Bij het extra verkooppunt is enkel een grote bier verkrijgbaar, die uitsluitend per pin kan worden betaald.
 
Broodje Bratwurst
Tevens heeft FC Groningen Horeca een mooie aanbieding voor het publiek in het Hitachi Capital Mobility Stadion. De Oktoberfestiviteiten in Duitsland zijn weer in volle gang waardoor FC Groningen Horeca een bijpassende actie heeft bedacht. Een broodje Bratwurst met saus, plus een kleine beker bier of fris, kost bij de wedstrijd tegen RKC Waalwijk slechts €5,00. Het broodje Bratwurst is op alle publiekstribunes in het Hitachi Capital Mobility Stadion verkrijgbaar.

Nieuwsbrief-button-oranje-bestel-nu-kaarten

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard