string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Bloemen corso Eelde geslaagd!

Maandag 06 september 2010 om 12:09

Afgelopen weekend was het een drukte van belang in Eelde. Eelde staat namelijk elk jaar in het teken van het Bloemen Corso! Al vanaf mei zijn de inwoners van Eelde en omgeving bezig met het maken en optuigen van alle praalwagens. Omdat het thema van dit jaar "Allez Kidz" was, werd de Junior Club samen met Groby uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

Enorme lampionnen, Sinterklaas, de Kerstman, K3, ze waren allemaal te vinden tijdens het jaarlijkse Bloemen Corso in Eelde. De wagens waren prachtig versierd met duizenden dalhia’s. Deze bloemen worden al jarenlang gebruikt voor allerlei verschillende bloemencorso’s in het land.

Arnold is lid van de Junior Club en hij deed samen met zijn vriendje Jim mee aan het Bloemen Corso. Ze stonden als figurant op de praalwagen “11 november” en stonden tijdens de tentoonstelling ruim 2 uur lang enthousiast op de wagen. Tegenover deze wagen stond de stand van de Junior Club opgesteld en alle leden van de Junior Club konden daar een elftalkaart van het nieuwe seizoen ophalen.
Was jij bij het Bloemen Corso en hebben we je op de foto gezet? Klik hier voor het fotoalbum.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard