Black Friday Weekend bij FC Groningen!

25 november 2022

Het is Black Friday Weekend bij FC Groningen Merchandise. Op Black Friday biedt de club haar supporters een gesigneerd shirt van spits en topscorer Ricardo Pepi. Zaterdag is er in het stadion van 11.00 uur tot 16.00 uur een Mega Merchandise uitverkoop.

Vanaf vandaag (vrijdag 25 november) tot maandag 28 november 09.00 uur heeft FC Groningen een unieke aanbieding. In plaats van een forse korting, voegt de club waarde toe aan een bestaand product. Scoor het gesigneerde shirt van spits en topscorer Ricardo Pepi alleen op Black Friday. Het shirt is alleen via de webshop te bestellen voor € 89,45. Ook is een ingelijste variant te bestellen. Het shirt wordt op een professionele wijze ingelijst in een uniek frame. Een ingelijst shirt is te bestellen voor € 299,-. De ingelijste shirts kunnen op een nader te bepalen tijdstip enkel worden afgehaald bij het stadion.
Ga hier naar de Black Friday-aanbieding. 
Mega Merchandise uitverkoop
Op zaterdag 26 november houdt FC Groningen een Mega Merchandise uitverkoop. Op de omloop van de Tonny van Leeuwen Tribune in Euroborg gaan van 11.00 uur tot 16.00 uur worden supportersartikelen tegen grote kortingen verkocht. Supporters kunnen vanaf 11.00 uur via ingang 1 het stadion binnen. Zaterdag is een ideale mogelijkheid om vlak voor de feestdagen een FC-cadeau te scoren.

Kom naar de Store en win!
Op zaterdag is ook de FC Groningen Store geopend. Bij besteding van € 75,- in de Store kwalificeert de supporter zich en maakt kans op het winnen van een prachtig ingelijst shirt ter waarde van € 349,-. Het shirt is gesigneerd door de gehele FC-selectie. Deze actie loopt tot vrijdag 2 december.

megauitverkoop-landscape

Laatste nieuws