string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Berg speelt zesde A-interland.

Woensdag 01 april 2009 om 22:48

Marcus Berg heeft woensdagavond in Belgrado zijn zesde A-interland gespeeld voor Zweden. Hij verloor met zijn ploeg een oefeninterland met 2-0 van Servië. Granqvist en Levchenko kwamen niet in actie.

Berg speelde de volle negentig minuten en kreeg met zijn ploeg in de eerste minuut al een treffer tegen. Acht minuten voor tijd werd het 2-0. Voor Andreas Granqvist zat zijn zesde interland er niet in. De verdediger bleef de volledige wedstrijd op de bank.

Oud-FC’er Rasmus Lindgren maakte voor de tweede keer zijn opwachting in de Zweedse A-selectie. De middenvelder speelde tweeëneenhalf jaar geleden nog met de FC in dat andere stadion in Belgrado, dat van Partizan. Nu stond hij bij Zweden in de basis in het stadion van Rode Ster.

Sleutelduel
Evgeniy Levchenko zat niet bij de selectie voor het WK-kwalificatieduel dat Oekraïne speelde in de Engelse hoofdstad Londen. De reserve-aanvoerder van FC Groningen zag hoe zijn ploeg in het nieuwe Wembley voor 80.000 toeschouwers met 2-1 verloor. Het uitduel met Kroatië op 6 juni wordt nu een sleutelduel voor de WK-kansen voor het vaderland van Levchenko.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard