string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Benieuwd naar waar we staan’.

Dinsdag 05 augustus 2014 om 14:32

In de 490ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de Open Dag, de oefenwedstrijd tegen Aston Villa en de persdag, en kijkt hij vooruit naar de start van de competitie.

“Wij hebben een geslaagde Open Dag achter de rug. Hoewel de temperatuur eerder aanleiding gaf verkoeling op te zoeken, bezochten afgelopen zaterdag in totaal toch circa vijftienduizend mensen Euroborg. Een mooie opkomst. De sfeer in en rond Euroborg was uitstekend. De meeste aandacht ging uit naar de onthulling van onze nieuwe spelersbus. De reacties op de nieuwe uitstraling van de bus waren eensluidend: een écht visitekaartje voor de club!”
Prijzen
“Met name voor de jeugd waren er veel leuke activiteiten, waaraan deelgenomen kon worden. Daarnaast waren er diverse zakelijke relaties van FC Groningen, die zich wilden presenteren aan onze supporters. Onder hen onze nieuwe mobiliteitspartner: Wensink Mercedes-Benz. Zij hadden een voetbalactie waarbij een gesigneerde voetbal van Mercedes-Benz en een Wensink goodie bag gewonnen kon worden.”
“De winnaars van de voetbalactie zijn: Erik Munnike, Bjorn Glazenborg, Keyan de Jonge, Noa Hulzebos, Emma Klein, Duncan Baar, Koen Balkema, Levi Kruiger, Judith Inberg, Marnix Vels, Xavi Anbergen, Jens van der Schors. De prijs kan worden afgehaald bij de businessbalie van Euroborg. De winnaars van wie het mailadres bij Wensink bekend is, worden hierover ook nog persoonlijk geïnformeerd.”
Aston Villa
“Aansluitend aan de Open Dag speelden wij een oefenwedstrijd tegen Aston Villa. Het was een weerzien met Leandro Bacuna. Het was jammer dat de Engelse manager van Villa niet meer speeltijd aan onze voormalige speler gaf, maar niettemin was het mooi Bacuna in Euroborg terug te zien. Hoewel de tegenstand niet bovenmatig was, sprak de 4-1 overwinning toch voor zich. Daarbij vielen mooie aanvallen en doelpunten te noteren en liet de ploeg aan de bijna tienduizend toeschouwers zien van goede wil te zijn en gedreven toe te leven naar de competitiestart van komend weekend.”
“Vrijdagavond start de Eredivisie, seizoen 2014/2015. Voor ons is de seizoenouverture zondagmiddag in de Adelaarshorst in Deventer. Om 14.30 uur trappen we af tegen Go Ahead Eagles. We zijn met elkaar heel benieuwd naar waar we staan en kijken uit naar komend voetbalweekeinde. Met de primeur voor onze nieuw bestickerde spelersbus, stappen we in ieder geval met een goed gevoel de bus in.”
Kaartverkoop
“In de tweede speelronde van de Eredivisie wacht ons op zondag 17 augustus de eerste thuiswedstrijd van de nieuwe competitie tegen Heracles Almelo. Dit duel in Euroborg begint om 16.45 uur. Voor deze wedstrijden, als ook de competitieduels met ADO Den Haag (uit) en Ajax (thuis), is de kaartverkoop reeds in volle gang, onder meer via deze website. Nieuw dit seizoen is dat de kaartverkoop voor uitwedstrijden stopt op de woensdag voor het betreffende duel. Voorheen konden er ook nog op de donderdag voor een uitwedstrijd kaarten worden gekocht. Die mogelijkheid vervalt vanaf nu dus.”
Presentatiegids
“Gisteren (maandag – red.) hielden wij in de Noordlease Business Corner onze jaarlijkse persdag. Tijdens deze bijeenkomst presenteerden wij als directie en management en onze hoofdtrainer Erwin van de Looi de beleidsmatige en sportieve plannen van de club voor het seizoen 2014/2015. Tevens ontvingen de aanwezigen de nieuwe bijna tweehonderd pagina’s tellende presentatiegids seizoen 2014/2015. Dit full colour magazine, met alle denkbare informatie over de club en prachtige fotografie, is verkrijgbaar in de FanCorner voor slechts 4 euro per stuk.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard