Ben jij erbij tegen FC Utrecht? Nog slechts 350 kaarten beschikbaar

10 augustus 2021

De Eredivisie staat op het punt van beginnen. FC Groningen start de competitie aanstaande zondag in Leeuwarden gesteund met een uitverkocht uitvak – maximaal gevuld onder de huidige coronarichtlijnen – tegen Cambuur. Een week later – zaterdag 21 augustus 21.00 uur – staat de eerste thuiswedstrijd op het programma tegen FC Utrecht. Vanwege de huidige coronarichtlijnen mag het stadion momenteel voor 2/3 bezet zijn. Dit betekent dat er nog slechts 350 kaarten beschikbaar zijn voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen.

Om vakantiegangers en late beslissers nog de kans te bieden een seizoenkaart aan te schaffen, is FC Groningen nog niet gestart met de losse kaartverkoop voor het duel met Utrecht. De 350 beschikbare plekken zijn in eerste instantie gereserveerd voor supporters die alsnog een seizoenkaart willen aanschaffen. Mochten er nog tickets beschikbaar zijn, start FC Groningen op dinsdag 17 augustus 09.00 uur met losse kaartverkoop voor het eerste thuisduel van het seizoen.
 
Verzekerd zijn van een tribuneplaats
De club roept supporters op die twijfelen over het bestellen van een seizoenkaart, niet te lang te wachten. Supporters die nu een seizoenkaart bestellen via tickets.fcgroningen.nl zijn binnen de huidige maatregelen zeker van een tribuneplaats voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen FC Utrecht en de overige 16 thuiswedstrijden in de Eredivisie. Het seizoen dat FC Groningen een heel jaar lang haar 50-jarig jubileum viert en na lange tijd weer supporters mag ontvangen in het stadion belooft een bijzonder seizoen te worden.
 
Mochten er gedurende het komende seizoen corona-gerelateerde overheidsmaatregelen worden genomen waardoor stadionbezoek niet meer mogelijk is, dan geeft FC Groningen haar seizoenkaarthouders de mogelijkheid tot tegemoetkoming aan het einde van het seizoen 2021/2022. 

_MG_5034_0000_Venezia

Laatste nieuws