Beloften onderuit bij Jong NAC Breda

29 september 2014 / vandaag

Jong FC Groningen heeft maandagavond een oefenduel met 2-1 verloren bij Jong NAC Breda. Hristijan Denkovski scoorde vlak na de rust de openingstreffer. Mats Seuntjens boog met twee doelpunten de score om in het voordeel van de thuisclub.

De wedstrijd was de terugwedstrijd van een eerder oefenduel dat door Groningen met liefst 5-0 gewonnen was. Ook deze keer was FC Groningen in de eerste helft oppermachtig. De ploeg van trainer Casper Goedkoop verzuimde echter het enorme overwicht in doelpunten om te zetten. "We begonnen heel goed," aldus Goedkoop. "En dat terwijl er bij hen toch aardig wat jongens van de eerste selectie meededen. We konden steeds de vrije man vinden, maar waren slordig voor de goal. Ook had Género Zeefuik tweemaal een strafschop mee moeten krijgen. Maar helaas zag de scheidsrechter dat anders. Bovendien vergaten we dus onszelf te belonen." "Na de pauze werd het spelbeeld wat anders en meer open. Maar na vijf minuten kwamen we toch op voorsprong toen Zeefuik Hristijan Denkovski door de as wegstuurde om de 0-1 aan te tekenen. Daarna gingen we toch meer fouten maken en werd het inspelen minder." "Dat gaf de tegenstander brandstof en zo scoorden zij een kwartier voor tijd de gelijkmaker, terwijl wij kort daarvoor in de aanval waren. Opnieuw met een droog schot was het twee minuten voor tijd Mats Seuntjens die de winnende treffer binnen schoot. Het was een mooie gelegenheid om alle fitte spelers van de B-kern weer een 90 minuten in actie te laten komen." Opstelling FC Groningen
Gies; Bijl, Payne, Baas, De Leeuw (46' Ridderstap); Saban, Hagenauw, Boutzamar; Denkovski (65' Oldenburger), Zeefuik, Arias. Rest bank: Heidekamp. Scores: 50' Denkovski 0-1, 76' Seuntjens 1-1, 88' Seuntjens 2-1.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws