string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Beloften in matige pot langs hekkensluiter.

Dinsdag 12 mei 2015 om 16:48

Jong FC Groningen/Cambuur heeft dinsdagavond in Doetinchem met 2-0 gewonnen van hekkensluiter Jong De Graafschap. Jafar Arias scoorde in de openingsfase en Dino Islamovic deed dat in de slotfase. Komende maandag wordt de competitie op Corpus den Hoorn afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Jong FC Dordrecht.

In Doetinchem werd al om vijf uur afgetrapt onder winderige omstandigheden en met een moeilijk bespeelbaar veld. Coach Casper Goedkoop: “Onder die omstandigheden moesten we het dus simpel houden. Maar dat is helaas niet gelukt. We gingen teveel lopen met de bal aan de voet en er was te weinig beweging in de ploeg. Het was matig van onze kant en voetbaltechnisch onder de maat.”
Doordat er veel duels ontstonden liepen de Groningers het en der ook wat tikkies op. “Hristijan Denkovski had al wat last van de knie en moest na twintig minuten worden vervangen. Tom Hiariej (die sinds december zijn eerste minuten maakte na zijn armbreuk – red.) is in de rust uit voorzorg vervangen en in de slotfase kreeg Juninho Bacuna nog een tik op de enkel en Stefan van der Lei een knietje in het bovenbeen.”
Toch wist FC Groningen de drie punten mee terug in de bus te nemen. “Met minimale kwaliteit op het veld hebben we toch het maximale resultaat weten te boeken. Dat is tenminste nog iets, maar we kunnen niet tevreden zijn. Komende maandag spelen we om half zeven op Corpus den Hoorn onze laatste wedstrijd van het seizoen en dan moeten we voor eigen publiek toch echt meer van onszelf laten zien.”

Opstelling FC Groningen
Van der Lei; Bijl, Saban, Baas, Boutzamar; Denkovski (20’ Oldenburger), Hiariej (46’ Hrustic), Ben Moussa, Arias; Bacuna (88’ Faraj), Islamovic.
Rest bank: Gies, Veendorp, Faraj.
Scores: 7’ Arias 0-1; 90’ Islamovic 0-2.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard