string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Beloften gelijk tegen reserves van FC Emmen.

Dinsdag 14 oktober 2014 om 22:29

Jong FC Groningen heeft dinsdagavond in de JenS Vesting met 1-1 gelijkgespeeld tegen een ‘combinatieteam’ van FC Emmen. Voor de pauze werd er niet gescoord.

In Emmen trad trainer Casper Goedkoop met zijn ploeg aan zonder de inbreng van SC Cambuur, dat met de eigen ‘reserves’ een oefenduel afwerkte. Wel had Goedkoop de beschikking over Dino Islamovic van de eerste selectie, proefspeler Taulant Kadrija en naast zijn eigen B-kern een vijftal A-junioren.
In Emmen stond de verhuurde doelman Stefan van der Lei bij FC Emmen onder de lat. Trainer Goedkoop: “Net als het eerste elftal zullen de Beloften op een andere manier gaan spelen en daarin willen we dus de lijn doortrekken. Het is dus ook nog even weer wennen voor deze jongens. Desondanks deden we het in de eerste helft prima. Wel lieten we na te scoren uit de diverse mogelijkheden. Bij vlagen was het best aardig.”
“Na de pauze ging Emmen met drie verdedigers spelen en ontstond en een wedstrijd met meer duels. Wij scoorden gezien het spelbeeld terecht toen Desevio Payne uit een voorzet van Glenn Bijl de 0-1 maakte. Emmen kreeg ook wat momenten in de slotfase kwamen ze nog op gelijke hoogte. Dat was jammer. We hadden voor de pauze al meer afstand moeten nemen.”
Voor Jong FC Groningen staat maandagavond de uitwedstrijd tegen Jong FC Almere City op de rol. “Dat is weer een competitiewedstrijd waarin we graag met een goed resultaat willen halen om mee te blijven doen om plek 1 en 2. De Sloveense proefspeler Kadrija die deze week meetraint bij ons, heeft het vanavond zeer verdienstelijk gedaan.”
Opstelling FC Groningen
Gies; Bijl (82’ Gootjes), Veendorp, Payne, Jim de Leeuw, Kadrija, Saban (46’ Boutzamar), Denkovski, Oldenburger (62’ Arias), Islamovic, Hagenauw.
Rest bank: Heidekamp.
Scores: 66’ Payne 0-1, 86’ Padding 1-1

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard