Beloften gelijk tegen Jong AZ.

Dinsdag 28 juli 2009 om 17:39

Jong FC Groningen heeft dinsdagmiddag in Gasselte met 1-1 gelijkgespeeld tegen competitiegenoot Jong AZ. De eindstand was bij rust al bereikt in het oefenduel.

Aan de kant van FC Groningen kwamen vier spelers van de eerste selectie in actie: Michael Jansen, Shkodran Metaj, Nicklas Pedersen en Tim Matavz. Het spitsenduo werd na driekwart van de wedstrijd vervangen. Op dat moment was de eindstand al bepaald. De ploeg uit Alkmaar was tien minuten voor rust op voorsprong gekomen. Pedersen tekende in de 41ste
minuut voor de gelijkmaker.

Komende zaterdag om 19.00 uur spelen de Beloften in Emmen de volgende oefenwedstrijd. Amateurkampioen WKE is dan de tegenstander.

Opstelling Jong FC Groningen: Ter Wielen; Kunst, Lachman, Dijkstra, Jansen; Post, Rijsdijk, Metaj, Olijve; Pedersen (67’ Menting), Matavz (67’ Bacuna).