string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Beloften gelijk in oefenduel met reserves Cambuur.

Dinsdag 21 april 2015 om 20:45

Jong FC Groningen heeft dinsdagavond in Leeuwaren met 1-1 gelijkgespeeld tegen de reserves van SC Cambuur. Bij rust stond de FC met 1-0 voor door een treffer van Danny Hoesen. Na ruim een uur scoorde Sebastian Steblecki de gelijkmaker.

In Leeuwarden kregen diverse spelers van de B-kern de mogelijkheid speelminuten op te doen, na eerder afgelastingen van oefenwedstrijden tegen Jong Vitesse en Jong AZ. Naast acht spelers van de Beloften waren Yoëll van Nieff, Danny Hoesen en Hilal Ben Moussa afgevaardigd vanuit de eerste selectie.
Trainer Casper Goedkoop was tevreden met de wedstrijd. “Het was een leuke en nuttige wedstrijd en we hebben het eerste uur prima gespeeld. Beide ploegen hadden een aardig sterk team op het veld staan. Bij Cambuur speelden jongens als Pereira, De Ridder, Barto en MacIntosh.”
“Danny Hoesen benutte één van de drie grote kansen die we creëerden. We zetten Cambuur goed onder druk en speelden de eerste helft goed. Na de pauze ging Cambuur zelf meer druk zetten en kregen we het moeilijker, helemaal nadat wij drie wissels inbrachten. We zakten wat weg, Cambuur kwam op gelijke hoogte, maar we hielden ze vervolgens toch op 1-1.”
In de competitie speelt Jong FC Groningen nog tegen De Graafschap (uit, maandag 11 mei) en FC Dordrecht (thuis, 18 mei). Daarna zit het seizoen erop.
Opstelling Jong FC Groningen
Gies; Payne, Saban, Baas, Bijl; Denkovski (60’ Jasper), Ben Moussa, Van Nieff, Arias; Bacuna (60’ Hrustic), Hoesen (60’ Oldenburger).
Rest bank: Sietsma, Jim de Leeuw, Stenekes.
Scores: 24’ Hoesen 0-1; 65’ Steblecki 1-1.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard