Beloften gelijk in Helmond.

Donderdag 03 februari 2011 om 17:46

Jong FC Groningen heeft donderdagavond met 1-1 gelijkgespeeld tegen Jong Helmond Sport. De ploeg van Dick Lukkien leidde bij rust met 1-0 door een treffer van Norair Mamedov en blijft tweede op de ranglijst in de Beloften Eredivisie.

Halverwege de eerste helft kwam Jong FC Groningen op voorsprong door een rake strafschop van Norair Mamedov. In het eerste kwartier na de pauze kregen de Groningers diverse kansen het duel te beslissen. De thuisclub kwam echter na een klein uur spelen op gelijke hoogte en hield stand tot de laatste minuut.

Komende maandag spelen de Beloften thuis tegen Jong FC Den Bosch in de kwartfinale van de strijd om de KNVB-beker voor Beloften.