string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Bacuna en Van Dijk over hun contractverlenging in FCG TV.

Vrijdag 23 september 2011 om 14:02

In FC Groningen wordt vanavond om 17.55 uur teruggeblikt op de bekeruitschakeling door AZ. Hoofdrolspelers Leandro Bacuna, Virgil van Dijk en Tim Keurntjes komen aan het woord over de 4-2 nederlaag. Ook is er aandacht voor de Buurt Battle, oud-FC’er Joost Broerse en de historie van het duel met De Graafschap.

Met Bacuna en Van Dijk wordt ook ingegaan op hun contractverlenging. Afgelopen woensdag maakte FC Groningen bekend dat het contract van beide talenten is opengebroken tot medio 2015.
FC Groningen TV was zelf woensdag bij de kick-off van de FC Groningen Buurt Battle bij het Cruijff Court Oosterpark. De FC Groningen Buurt Battle streeft ernaar de saamhorigheid in de stadswijken Oosterpark en Selwerd te vergroten.
Afgelopen zaterdag was Joost Broerse met Excelsior even terug bij zijn oude club. Broerse speelde van 1997 tot 2003 voor de FC en trainde zelfs afgelopen zomer nog een aantal weken mee met de ploeg van Pieter Huistra. FCG TV kijkt met Broerse terug op zijn zes jaren bij de FC.
In het kader van de ontmoeting van komende zondag tegen De Graafschap wordt teruggekeken op het recente verleden van de uitwedstrijden tegen de Superboeren. Het blijkt dat FC Groningen de laatste jaren een positieve statistiek heeft in Doetinchem.
Tot slot heeft FC Groningen vanaf vanavond een nieuwe rubriek: Groundsman Peter Smit. Peter vertelt daarin regelmatig interessante wetenswaardigheden over het gras in Euroborg. Heb jij een vraag over het gras, mail dan naar fcgroningentv@fcgroningen.nl en Peter beantwoord jou vraag in FC Groningen TV.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.55 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. Het programma wordt om 23.00 uur herhaald. Op Eredivisie Live 2 zijn er herhalingen om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur. Zaterdag wordt FCG TV om 14.10 uur herhaald op EL1. Zondag is FC Groningen TV om 14.10 uur te zien op Eredivisie Live 4, voorafgaande aan De Graafschap-FC Groningen.
De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op internet: op deze site via www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv. Volg FC Groningen ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard