Azor Matusiwa in Word Groter podcast

27 mei 2021

FC Groningen is gestart met een podcast. De naam is Word Groter, een verwijzing naar de belofte in het beleidsplan 2020-2025 ‘Samen naar de Grote Markt’. De podcast wordt geproduceerd door KVM Media, in opdracht van FC Groningen. In aflevering 3 is Azor Matusiwa te gast, vice-aanvoerder van FC Groningen en international voor Jong Oranje.

Word Groter is een podcast over groei. Over het leven. Over mensen. Hosts Maarten Siepel en Wouter Holsappel spreken iedere aflevering een inspirerende gast. Een gast met een verhaal. Met iedere keer één gemene deler: de persoon die zij spreken heeft een connectie met FC Groningen.
 
Aflevering 3 van Word Groter is te beluisteren via Apple Podcast en/of Spotify.

#3 Azor Matusiwa
In aflevering 3 is Azor Matusiwa te gast. De vice-aanvoerder van de Trots van het Noorden vertelt over zijn roots, de sterke familieband en hij blikt terug op zijn voetbalcarrière en de groei die hij heeft doorgemaakt sinds de 23-jarige middenvelder zich ging focussen op het vak van profvoetballer. Voor Matusiwa zit het voetbalseizoen 2020/2021 er nog niet op. Hij maakt dezer dagen onderdeel uit van de selectie van Jong Oranje. De ploeg van bondscoach Erwin van de Looi en zijn assistent Marcel Groninger, die beiden in het verleden werkzaam waren als coaches bij FC Groningen, treedt maandag 31 mei aan in de kwartfinales van de EK-eindronde tegen Jong Frankrijk.

Strijd om de bal1

Laatste nieuws