Asoro, Te Wierik, Poll en Schreck in FCG TV

8 november 2019 / vandaag

FC Groningen heeft vandaag om 17.25 uur op FOX Sports kanaal 1 een vooruitblik op de uitwedstrijd van vanavond tegen Vitesse met Joel Asoro en Mike te Wierik. Daarnaast is er een reportage over FC Groningen 2 dat afgelopen maandag met 2-0 won van De Graafschap 2.

Vanavond speelt FC Groningen de uitwedstrijd tegen Vitesse. FC Groningen wist de laatste zes wedstrijden niet te winnen in Arnhem en is er dus op gebrand om die serie vanavond te doorbreken. FCG TV blikt vooruit met Joel Asoro, die afgelopen zondag zijn basisdebuut voor FC Groningen maakte tegen Willem II, en aanvoerder Mike te Wierik die (nog) niet veel goede herinneringen heeft aan wedstrijden in Arnhem.
 
Afgelopen maandag wist FC Groningen 2 met 2-0 te winnen van De Graafschap 2. Dankzij de zege staat FC Groningen 2 nog steeds bovenaan in de Reservecompetitie Groep A. In FCG TV zijn de hoogtepunten van het duel tegen De Graafschap te zien met reacties van doelpuntenmaker Thomas Poll en Sam Schreck die vertelt hoe hij zijn huidige positie binnen de selectie van FC Groningen ziet.
 
FC Groningen TV wordt om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws