string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Antonia, Hoesen, Chery en Van de Looi in FCG TV.

Donderdag 23 april 2015 om 10:55

FC Groningen TV heeft vanavond een uitgebreid interview met Jarchinio Antonia. Daarnaast aandacht voor Danny Hoesen die dinsdag meespeelde met de beloften en een voorbeschouwing op de wedstrijd tegen Feyenoord.

Afgelopen zaterdag vertolkte Jarchinio Antonia een belangrijke rol tegen Willem II. Antonia scoorde al na zeven minuten en gaf in de tweede helft een assist op Michael de Leeuw. Het was voor Antonia de eerste keer dat hij in de basis begon nadat hij begin februari geblesseerd was geraakt aan zijn enkel tegen Heracles Almelo. In FCG TV vertelt Antonia openhartig over de moeilijke periode die volgde na de blessure, kijkt hij vooruit naar de wedstrijd van zondag tegen Feyenoord en legt hij uit waarom hij sinds kort rondloopt met een nieuw kapsel.
Danny Hoesen speelde afgelopen dinsdag 60 minuten mee met de beloften van FC Groningen in de oefenwedstrijd tegen de reserves van SC Cambuur. Hoesen, die de laatste wedstrijden ontbrak bij de FC door een blessure, liet in Leeuwarden zien weer fit te zijn en scoorde in de eerste helft op fraaie wijze de 1-0. In FCG TV laat hij weten blij te zijn er in deze belangrijke fase weer bij te kunnen zijn en hoopt hij dat hij nog een belangrijke rol kan gaan vervullen om zijn seizoen glans te geven.
Komende zondag staat in Euroborg de ontmoeting met Feyenoord op het programma. Feyenoord heeft het traditioneel moeilijk in Groningen want van de 38 ontmoetingen won FC Groningen er vijftien en werd er tien keer gelijk gespeeld. FCG TV kijkt vooruit naar zondag met trainer Erwin van de Looi en Tjaronn Chery.
FC Groningen TV wordt donderdag om 18.00 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1.  De uitzending wordt donderdagavond om 20.30 uur, 22.05 uur en 0.30 uur herhaald op kanaal 1 en om 19.00 uur, 21.30 uur, 23.00 uur en 0.30 uur op kanaal 3. Vrijdag is FCG TV om 14.30 uur te zien op kanaal 3 en om 15.30 uur op kanaal 1.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de reguliere uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard